reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 super 🥰 spróbuj z miositogyn GT może zda egzamin. Karmisz jeszcze piersią?

@nadziejka93 zrób na początku badania hormonalne, pakiet tarczycowy. Ogólnie robiłaś jakieś badania wcześniej?

W zasadzie zostało nam jedno karmienie na dobę, więc teoretycznie może to być powód, chociaż wątpię. Teraz.mialam 3 cykle po 35-33 dni. Obecnie 54dc.... także ten :p

reklama
Dziewczyny jestem zła jak cholera. Przed klinika dzwonią do mnie ze wizyta odwołana a że już jesteśmy to pobiorą tylko badanie nasienia do badania. Pani doktor na chorobowym jak by nie mogli zadzwonić w piątek wrr

@roki_1991 no wiesz moja koleżanka karmiła i nie miała @ i gin kazał jej robić test ciążowy co 2 tyg i już ma drugie 😁😉
Haha, nieźle ;)

Super! To trzymam kciuki [emoji3590]
Dzięki ;)

Dziewczyny jestem zła jak cholera. Przed klinika dzwonią do mnie ze wizyta odwołana a że już jesteśmy to pobiorą tylko badanie nasienia do badania. Pani doktor na chorobowym jak by nie mogli zadzwonić w piątek wrr
Masakra, jakby nie mogli zadzwonić wcześniej.... no chyba że.lekarka od dziś dopiero na l4, to tego nie przeskoczysz. Dobrze że chociaż badania wam zrobią, A macie jakiś następny termin?

Szkoda... Niestety zdarza się, ale pobrali chociaż nasienie. Co się odwlecze to nie uciecze, będzie dobrze.. [emoji120]
Ja dziś uderzam do kliniki na ostatnie pobieranie krwi potrzebne do monitoringu hormonalnego cyklu. Robiłam w 21, 3 i teraz w 15 dc. Cieszę się, że to ostatni raz [emoji846]

@roki_1991 na jednym wózku jedziemy. Z tym, że ja chodzę okropnie rozdrażniona bez @. Dzisiaj konsultowała mnie endokrynolog i kazała pójść na betę. Teoretycznie nie ma szans na ciążę, poza tym testy były negatywne, a przytulanki były zaledwie raz i to w takim czasie że... no właśnie, że ciąża jest nierealna. Ale poszłam dla świętego spokoju.

reklama
Do góry