reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 super 🥰 spróbuj z miositogyn GT może zda egzamin. Karmisz jeszcze piersią?

@nadziejka93 zrób na początku badania hormonalne, pakiet tarczycowy. Ogólnie robiłaś jakieś badania wcześniej?

W zasadzie zostało nam jedno karmienie na dobę, więc teoretycznie może to być powód, chociaż wątpię. Teraz.mialam 3 cykle po 35-33 dni. Obecnie 54dc.... także ten :p

reklama
Dziewczyny jestem zła jak cholera. Przed klinika dzwonią do mnie ze wizyta odwołana a że już jesteśmy to pobiorą tylko badanie nasienia do badania. Pani doktor na chorobowym jak by nie mogli zadzwonić w piątek wrr

@roki_1991 no wiesz moja koleżanka karmiła i nie miała @ i gin kazał jej robić test ciążowy co 2 tyg i już ma drugie 😁😉
Haha, nieźle ;)

Super! To trzymam kciuki [emoji3590]
Dzięki ;)

Dziewczyny jestem zła jak cholera. Przed klinika dzwonią do mnie ze wizyta odwołana a że już jesteśmy to pobiorą tylko badanie nasienia do badania. Pani doktor na chorobowym jak by nie mogli zadzwonić w piątek wrr
Masakra, jakby nie mogli zadzwonić wcześniej.... no chyba że.lekarka od dziś dopiero na l4, to tego nie przeskoczysz. Dobrze że chociaż badania wam zrobią, A macie jakiś następny termin?

Szkoda... Niestety zdarza się, ale pobrali chociaż nasienie. Co się odwlecze to nie uciecze, będzie dobrze.. [emoji120]
Ja dziś uderzam do kliniki na ostatnie pobieranie krwi potrzebne do monitoringu hormonalnego cyklu. Robiłam w 21, 3 i teraz w 15 dc. Cieszę się, że to ostatni raz [emoji846]

@roki_1991 na jednym wózku jedziemy. Z tym, że ja chodzę okropnie rozdrażniona bez @. Dzisiaj konsultowała mnie endokrynolog i kazała pójść na betę. Teoretycznie nie ma szans na ciążę, poza tym testy były negatywne, a przytulanki były zaledwie raz i to w takim czasie że... no właśnie, że ciąża jest nierealna. Ale poszłam dla świętego spokoju.

reklama
Do góry