reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@młoda1994 no to bardzo szybko się Wami zajęli [emoji123] i badania też widzę jak na razie idą w dobrym kierunku krzepliwosc to pierwsza rzecz, która się robi zazwyczaj po poronieniu i tu też wyjdzie co i jak [emoji6]
Ucieszyła się że akurat mam miesiączkę to mogła badania zrobić jeszcze muszę u diabetologa zrobić krzywe żeby zobaczyć jak cukry wyglądają i jej przynieść te wyniki. Oni takich badań niestety nie wykonują w klinice. Ale jestem dobrej myśli. Teraz to już powinno być z górki[emoji4][emoji4]

Zastanawiam się tylko czy jeśli była faktycznie robiona krzepliwość krwi czy wczorajsza pierwsza tabletka acardu 75mg nie zafałszuje wyniku[emoji848] ale chyba nie powinna jak myślicie?

@Paula919191 woow cudowne zdjęcie. Wyglądasz kwitnąco 🥰🥰🥰
Jakoś tak inaczej sobie Ciebie wyobrażałam jako brunetkę, nie wiem czemu 😁🤭

@młoda1994 cieszę się, że tak ruszyłaś do przodu z tym wszystkim. Trochę szkoda, że jednak ta lekarka nie zna całej prawdy może znalazłaby przyczynę 🤔 oby wszystko się ułożyło i żeby spełniło się Twoje marzenie o macierzyństwie. ❤
Też wyobrażałam sobie Paulę, jako brunetkę 😁🤔

reklama
Do góry