maeria
Fanka BB :)
Tak, tak właśnie będzie. Mam nadzieję, że już niedługoBędziesz się kłuć już w trakcie starań???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, tak właśnie będzie. Mam nadzieję, że już niedługoBędziesz się kłuć już w trakcie starań???
W zeszłym roku u urologa wyszły kiepskie na 1ml tylko około 3mln plemników i wolno poruszające się. Znowu zaczął zażywać witaminy na poprawę nasienia ja też biorę spory Arsenal bo wit z grupy B w formie metylowanej, wit d3, ovulomed max, olej z wiesiołka w kapsułkach, acard, berberyne, magnez i probiotyki polecone od dietetyczki teraz wdrazylam jeszcze dietę wpycham więcej wody w siebie.Dobry lekarz, któremu możesz zaufać to podstawa. Napewno Wami dobrze pokieruje.
Co do wyników nasienia to my już długa drogę przeszliśmy poprawiając je u mojego męża i ciągle nie są najlepsze. Oby i Twojego były lepsze. Trzymam kciuki
Będzie sprawdzać wszystko od początku i to jest najlepsze wyjście. Będziemy przebadani od stóp do głów i jak tylko wyjdą jakieś odchylenia od norm to będzie to "naprawiać".@Paula919191 woow cudowne zdjęcie. Wyglądasz kwitnąco [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
Jakoś tak inaczej sobie Ciebie wyobrażałam jako brunetkę, nie wiem czemu [emoji16][emoji2960]
@młoda1994 cieszę się, że tak ruszyłaś do przodu z tym wszystkim. Trochę szkoda, że jednak ta lekarka nie zna całej prawdy może znalazłaby przyczynę [emoji848] oby wszystko się ułożyło i żeby spełniło się Twoje marzenie o macierzyństwie. [emoji3590]
No u nas nie dość że mało, to jeszcze słabe i wysoka fragmentacja... Takze walczymy z nimi już dosyć długo. Też łykamy mnóstwo witamin.W zeszłym roku u urologa wyszły kiepskie na 1ml tylko około 3mln plemników i wolno poruszające się. Znowu zaczął zażywać witaminy na poprawę nasienia ja też biorę spory Arsenal bo wit z grupy B w formie metylowanej, wit d3, ovulomed max, olej z wiesiołka w kapsułkach, acard, berberyne, magnez i probiotyki polecone od dietetyczki teraz wdrazylam jeszcze dietę wpycham więcej wody w siebie.
Mam nadzieję że uda się zajść w ciążę jeszcze w tym roku a jak nie to może do końca 2021 się uda.
Gdybyś mogła wrzucić link to byłoby super, też byłabym wdzięczna.No u nas nie dość że mało, to jeszcze słabe i wysoka fragmentacja... Takze walczymy z nimi już dosyć długo. Też łykamy mnóstwo witamin.
Kilka dni temu oglądałam bardzo ciekawy Webinar z urologiem Dr Wolskim (jeden z najlepszych urologów w PL) na temat nasienia /poprawy nasienia itp. Można go jeszcze zobaczyć na YT jeśli sie nie mylę. Jeśli chcesz mogę poszukać i podesłać Ci link.
Gdybyś mogła wrzucić link to byłoby super, też byłabym wdzięczna. [emoji854]
Wolałam nie ryzykować sytuacja z przed roku że znowu mnie oleją jak usłyszą moja historie.@młoda1994 skoro nie masz ataków to można powiedzieć, że nie masz [emoji6]
Skoro uważasz, że tak jest lepiej to dobrze nie neguje tego [emoji6] jesteś w dobrych rękach i nawet jak zajdziesz to będziesz pod opieką i to najważniejsze [emoji6] kiedy kolejna wizyta? Już nie pamiętam te badania zrobiłaś już czy będziesz robić? [emoji16][emoji2960] Nie ogarniam ostatni [emoji28]
Będę wdzięczna za wrzucenie linku[emoji4]No u nas nie dość że mało, to jeszcze słabe i wysoka fragmentacja... Takze walczymy z nimi już dosyć długo. Też łykamy mnóstwo witamin.
Kilka dni temu oglądałam bardzo ciekawy Webinar z urologiem Dr Wolskim (jeden z najlepszych urologów w PL) na temat nasienia /poprawy nasienia itp. Można go jeszcze zobaczyć na YT jeśli sie nie mylę. Jeśli chcesz mogę poszukać i podesłać Ci link.