monika1708
Fanka BB :)
Ja koło 10.07 będę próbować się umówić. Dokuczają ci czasem plecy?29.06 w 19+0. Trochę wcześniej ze względu na te nieszczęsne NT...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja koło 10.07 będę próbować się umówić. Dokuczają ci czasem plecy?29.06 w 19+0. Trochę wcześniej ze względu na te nieszczęsne NT...
A który masz teraz tydzień?Ja koło 10.07 będę próbować się umówić. Dokuczają ci czasem plecy?
14+4A który masz teraz tydzień?
Właśnie ostatnio mnie bolą. Długo nie mogę siedzieć w pracy. A jak wracam do domu to muszę poleżeć trochę.
U mnie głównie dół pleców.14+4
No i wlasnie dziś odczuwam plecy tak jakby dyskomfort i brzuch trochę
Od początku ok 2 kg, chociaż dopiero teraz mi waga skoczyła, tak to się trzymała tak samo praktycznieU mnie głównie dół pleców.
A ile kg Ci już przybyło?
U mnie też niecałe 2kg na plusie. A waga zaczela rosnac niecały miesiąc temu. Tak średnio 300-400 g na tydzień na razie. Ale pewnie będzie więcej z czasem.Od początku ok 2 kg, chociaż dopiero teraz mi waga skoczyła, tak to się trzymała tak samo praktycznie
U mnie też niecałe 2kg na plusie. A waga zaczela rosnac niecały miesiąc temu. Tak średnio 300-400 g na tydzień na razie. Ale pewnie będzie więcej z czasem.