nnat.
Fanka BB :)
Powiem Ci że ja trochę żałuję ze nie podali mi oxy. Bo jak miałam 3 h skurczy partych. I dopiero jak podali oxy to była kwestia 10 minut. To naprawdę wolałabym aby to było intensywnie i szybko musisz uzbroic się w cierpliwość będziemy tutaj czekać. Może później pójdzie ci szybciej. Początek najgorszy bo trezba czekać.
Zatkało mnie, ponad 3h partych?!?!?!?!
Ja po 30 minutach myślałam że umrę....
My 1 złote Dady próbowaliśmy, od razu po 3-4 pieluszkach zaczęły młodej krostki wyskakiwać... Znowu pampersy premium care powodowały zaczerwienienia. Jedyne co na razie to zwykłe pampersy nam sie spisują i boję się kombinować coś wiecej z małaMy przerabialiśmy lupilu i Maksio przesikiwał, po złotych dadach miał uczulenie [emoji2356] pasują nam zielone dady są cieniutkie i nie przeciekają. Lubię też babydream z rossmana, ale nie te fun&fit tylko te różowe. Ja na szczęście 500m od bloku mam rossmana i lidla, a w drugą stronę 800m biedronkę [emoji38][emoji38] bardzo dobra lokalizacja dla matki z dzieckiem, zawsze gdzieś można promkę ustrzelić i można sobie radzić bez auta. Chociaż na większe zakupy i tak jadę autem, żeby nie dźwigać siat [emoji87]
W temacie pampersów, dacie wiarę, że Zuzia ma dzisiaj równo 5 tygodni a my nadal jedziemy na jedynkach? Poza tym, że są za płytkie, to są nadal dobre..
Dwójki są za duże, przebiera w nogach, w jedynkach przebiera górą... A mieliśmy jeszcze jedną paczkę jedynek, więc stwierdziliśmy, że skoro i tak i tak przebiera, to nie ma znaczenia którą stroną
Powiedzcie mi jak to jest zwolnienie mam do dzisiaj od lekarza swojego prowadzącego. Jeszcze nie urodziłam a oni w szpitalu chcą mi już wypisać macierzyńskie od jutra. Chyba nie mogą. Z tego co wiem powinny normalne zwolnienie napisać a jak urodze wtedy firma anuluje i z dniem urodzenia daje macierzyńskie.
6 tygodni przed porodem już można iść na macierzyński, ale nie daj się. Dzwoń do swojego lekarza prowadzącego !
Trzymam szalenie mocno kciuki :*
Ja bym pojechała bo nie wiadomo czy w klinice zrobią Ci USG czy tylko wywiad. A tym bardziej, że nie chcesz mówić że byłaś już w ciążach.
Wczoraj zrobiłam test i jest pozytywny. Cieszę się ale jednak strach jest góra. Byłam na będzie i czekam na wyniki.
Brała któraś z was insulinę w ciąży od samego początku? Jak tam to czy od II kresek czy później?
Kochana, gratulacje !!!
Trzymam kciuki za Was. ! Daj znać jak wyniki bety