maeria
Fanka BB :)
Znam, bierze 400zl.Z warszawy dziewczyny polecają dr Jerzak ale nie wiem jakie ma ceny. W każdym razie z tego co Czytałam tu na forum to zna się na rzeczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam, bierze 400zl.Z warszawy dziewczyny polecają dr Jerzak ale nie wiem jakie ma ceny. W każdym razie z tego co Czytałam tu na forum to zna się na rzeczy
Kochana wydaje się bardzo dużo, ale na innych lekarzy, źle zlecane badania i co grosze kolejne poronienie, wydasz więcej.Znam, bierze 400zl.
Strasznie drogie te wizyty ja płaciłam cos koło 200 zł czasem 250 jak jakieś wyrazy były. I to była ginekolog immunolog w Katowicach. Może warto poszukać kogoś innego.? Badania są drogie, A potem trezba będzie mieć częstsze wizyty nawet z wynikami....Znam, bierze 400zl.
Dokładnie...mąż to już myśli, że wpadam w psychoze. Starania, lekarze, może ten, może inny, a sytuacja finansowa się pogorszyła teraz. Według 5 ginekologow jestem totalnie zdrowa. Hormony mam ok, po poronieniu od razu cykl owulac yjny, po prostu nie wiem czy doktor Jerzak jest mi "potrzebna" bo ona specjalizuje się w trudniejszych przypadkach. Cały te 9 miesięcy starań cykle miałam regularne, testy owu co cykl pozytywne, w oczekiwanym czasie. Mam jedno dziecko i ciąże mialam książkową. Sama nie wiem...Strasznie drogie te wizyty ja płaciłam cos koło 200 zł czasem 250 jak jakieś wyrazy były. I to była ginekolog immunolog w Katowicach. Może warto poszukać kogoś innego.? Badania są drogie, A potem trezba będzie mieć częstsze wizyty nawet z wynikami....
Dokładnie...mąż to już myśli, że wpadam w psychoze. Starania, lekarze, może ten, może inny, a sytuacja finansowa się pogorszyła teraz. Według 5 ginekologow jestem totalnie zdrowa. Hormony mam ok, po poronieniu od razu cykl owulac yjny, po prostu nie wiem czy doktor Jerzak jest mi "potrzebna" bo ona specjalizuje się w trudniejszych przypadkach. Cały te 9 miesięcy starań cykle miałam regularne, testy owu co cykl pozytywne, w oczekiwanym czasie. Mam jedno dziecko i ciąże mialam książkową. Sama nie wiem...
Dr. Kunicki Michał. Polecam.Martwi mnie to że gin mi sam tego nie powiedział. Jak o tym wspomniałam (że mam 6 tyg na badania) to nie wiedział o co chodzi... A takie dobre ma opinie.
Polecacie kogoś w Wawie nie za 400zl za wizytę...?
A możesz przypomnieć jakie badania mialas wykonywane do tej pory (ciezlo mi będzie odkopać w forum )Dokładnie...mąż to już myśli, że wpadam w psychoze. Starania, lekarze, może ten, może inny, a sytuacja finansowa się pogorszyła teraz. Według 5 ginekologow jestem totalnie zdrowa. Hormony mam ok, po poronieniu od razu cykl owulac yjny, po prostu nie wiem czy doktor Jerzak jest mi "potrzebna" bo ona specjalizuje się w trudniejszych przypadkach. Cały te 9 miesięcy starań cykle miałam regularne, testy owu co cykl pozytywne, w oczekiwanym czasie. Mam jedno dziecko i ciąże mialam książkową. Sama nie wiem...