reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Strasznie drogie te wizyty 😯 ja płaciłam cos koło 200 zł czasem 250 jak jakieś wyrazy były. I to była ginekolog immunolog w Katowicach. Może warto poszukać kogoś innego.? Badania są drogie, A potem trezba będzie mieć częstsze wizyty nawet z wynikami....
Dokładnie...mąż to już myśli, że wpadam w psychoze. Starania, lekarze, może ten, może inny, a sytuacja finansowa się pogorszyła teraz. Według 5 ginekologow jestem totalnie zdrowa. Hormony mam ok, po poronieniu od razu cykl owulac yjny, po prostu nie wiem czy doktor Jerzak jest mi "potrzebna" bo ona specjalizuje się w trudniejszych przypadkach. Cały te 9 miesięcy starań cykle miałam regularne, testy owu co cykl pozytywne, w oczekiwanym czasie. Mam jedno dziecko i ciąże mialam książkową. Sama nie wiem...

Dokładnie...mąż to już myśli, że wpadam w psychoze. Starania, lekarze, może ten, może inny, a sytuacja finansowa się pogorszyła teraz. Według 5 ginekologow jestem totalnie zdrowa. Hormony mam ok, po poronieniu od razu cykl owulac yjny, po prostu nie wiem czy doktor Jerzak jest mi "potrzebna" bo ona specjalizuje się w trudniejszych przypadkach. Cały te 9 miesięcy starań cykle miałam regularne, testy owu co cykl pozytywne, w oczekiwanym czasie. Mam jedno dziecko i ciąże mialam książkową. Sama nie wiem...

Pytałaś czy znamy lekarza godnego polecenia po poronieniu, która pomoże z badaniami itp, więc powiedziałam nazwisko które się tu przewijalo. Pewnie, możesz iść do lekarza jakiegoś innego, który bierze mniej za wizytę, możesz szukać, twoje prawo. Tylko czy nie wydasz więcej szukając ? No może ktoś Ci tu kogoś innego z Wawy poleci

A możesz przypomnieć jakie badania mialas wykonywane do tej pory (ciezlo mi będzie odkopać w forum 🤭)
Mam koleżankę która miała problemy z zajściem i tak jak ty miała cykle książkowe. Testy owulacyjne pokazywały owulacji, czuła kłucie itp. Okazało się koniec końców że to Prolaktyna i że organizm ka oszukiwał i zawsze miała wczesbiej owulacje niż to pokazywał organizm 🙂
Ja staralam się przez dwa lata. Miałam.cykle idealnie co 28-29 dni. Zawsze czułam owulacje, śluz i itp . W końcu poszlam do ginekologa o się zaczęło.... odkrywanie moich kart 🙂 z tego co się orientuję to to że masz już dziecko nie oznacza że w organizmie coś się nie dzieje. Męża badalas może???

Hej dziewczyny dawno mnie nie było ale podczytuje was czasem.. W obecnej sytuacji brak czasu niestety bo muszę ogarniać moje dzieci sama bez opiekunki do córki :( Mam do oddania clexane 0.6 chętna ktoras? ważne do maja

reklama
Dziewczyny czy to normalne? We wtorek odstawiłam leki (rano jeszcze wzięłam), w środę troszeczkę mocniej zaczęłam krwawić, w czwartek trochę bóle okresowe, ale bardzo mało tej krwi, mniej niż przy normalnej miesiączce :/ dziś już prawie nic :/ w przyszłym tyg pójdę sprawdzić czy beta spadła do zera.

Do góry