reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Próbuje sie właśnie zaprogramować zadaniowo na poród, ale przez sytuację na świecie z dnia na dzień coraz trudniej mi to wychodzi.
To dopiero ekspresowy poród, jestem pod wrażeniem [emoji6]

A ja to potwierdzam [emoji23][emoji23]
Masz na imię Natalia? Jeśli nie chcesz odpowiadać to nie odpowiadaj [emoji23]

reklama
Próbuje sie właśnie zaprogramować zadaniowo na poród, ale przez sytuację na świecie z dnia na dzień coraz trudniej mi to wychodzi.
To dopiero ekspresowy poród, jestem pod wrażeniem 😉

A ja to potwierdzam 😂😂
Generalnie prawda jest taka, że moja wizja porodu się totalnie nie sprawdziła. Chciałam rodzić w domu narodzin, w wannie, miałam playliste... A urodziłam w jakimś szpitalnym pokoju, na fotelu ginekologicznym jak się potem okazało w radiu leciało disco polo... :-D

Ale i tak piękne wspomnienie. Tego nie da się zaplanować tylko zdać się na naturę i personel.

@Jivka To nie mogą Ci wystawić kilku recept z datą realizacji "od", tylko ciągle musisz do nich dzwonić. Bez sensu to jest. Przecież nagle dziecko nie przestanie jeść.
Nie wiem czy tak można [emoji848] Zawsze każą mi dzwonić i ciągu kilku h mam receptę już. A teraz będziemy już na 2 się zmieniać powoli. Ale może chcą uniknąć sytuacji że ktoś wykupi sobie od razu wszystkie? Mnie też wkurza jeżdżenie co 2 tygodnie do apteki w obecnych czasach :/

Nie wiem czy tak można [emoji848] Zawsze każą mi dzwonić i ciągu kilku h mam receptę już. A teraz będziemy już na 2 się zmieniać powoli. Ale może chcą uniknąć sytuacji że ktoś wykupi sobie od razu wszystkie? Mnie też wkurza jeżdżenie co 2 tygodnie do apteki w obecnych czasach :/

A nie można zamawiać na aptece internetowej? Nie wiem, nie próbowałam nigdy leku na receptę, ale może się jakoś da??

Plamienie mi sie nasila :( rano było brązowe, a teraz jasnoczerwone ;( myślicie, ze powinnam pojechać na IP? Mam polipa w macicy, a przynajmniej miałam i pewnie jak zwykle nadzerke - chciałabym myslec, ze to jest powodem. Jutro chyba pojadę na betę

Plamienie mi sie nasila :( rano było brązowe, a teraz jasnoczerwone ;( myślicie, ze powinnam pojechać na IP? Mam polipa w macicy, a przynajmniej miałam i pewnie jak zwykle nadzerke - chciałabym myslec, ze to jest powodem. Jutro chyba pojadę na betę
Jeśli się nasila to ja bym jechała na IP JAK MASZ MOŻLIWOŚĆ.

reklama
A który to tc? Bo jeśli już widać coś na usg to jedź na ip, będziesz coś wiedzieć. Jeśli jeszcze nic nie widać to bez sensu chyba ta ip, bo jeśli masz leki to nic więcej się nie dowiesz

Do góry