młoda1994
Fanka BB :)
O no to super. Oby tak dalej. A ból brzucha to jest normalne fasolka sobie robi miejsce. [emoji4]Plamien odpukać nie ma, czasami tylko brzuch pobolewa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O no to super. Oby tak dalej. A ból brzucha to jest normalne fasolka sobie robi miejsce. [emoji4]Plamien odpukać nie ma, czasami tylko brzuch pobolewa.
Trochę stresuje ten ból jajników podbrzusza ale póki nie ma plamien to trochę na luzieO no to super. Oby tak dalej. A ból brzucha to jest normalne fasolka sobie robi miejsce. [emoji4]
No tak jednak plamienia wzbudzają stres strach i to jest całkowicie normalne zwłaszcza u kobiet które już straciły ciąże. Ale będzie dobrze trzeba w to wierzyć. Kiedy wizyta u gin?Trochę stresuje ten ból jajników podbrzusza ale póki nie ma plamien to trochę na luzie
Za tydzień usgNo tak jednak plamienia wzbudzają stres strach i to jest całkowicie normalne zwłaszcza u kobiet które już straciły ciąże. Ale będzie dobrze trzeba w to wierzyć. Kiedy wizyta u gin?
To trzymam kciuki za wizytę [emoji110]Za tydzień usg
Mam pytanie odnośnie Acardu.
Ginekolog kazała włączyć Acard 75 przy staraniach. Niestety w tym miesiącu się nie udało i musimy zawiesić starania z powodu zmniejszenia etatu przez tego cholernego wirusa na pewnie conajmniej trzy miesiące jak nie więcej [emoji24][emoji24]
Brać Acard przez te miesiące czy odstawić ? Jeśli odstawić kiedy zacząć znów brać ?
Ja zaczęłam brać w styczniu a staraliśmy się od kwietnia czy maja [emoji846]Mam pytanie odnośnie Acardu.
Ginekolog kazała włączyć Acard 75 przy staraniach. Niestety w tym miesiącu się nie udało i musimy zawiesić starania z powodu zmniejszenia etatu przez tego cholernego wirusa na pewnie conajmniej trzy miesiące jak nie więcej [emoji24][emoji24]
Brać Acard przez te miesiące czy odstawić ? Jeśli odstawić kiedy zacząć znów brać ?
Mi pani dr z konsultacji powiedziała żeby brać acard w ciąży i się zastanawiam czy to bezpieczne tak go teraz wprowadzać [emoji848]Ja zaczęłam brać w styczniu a staraliśmy się od kwietnia czy maja [emoji846]
Mówiła że zaleca swoim pacjentkom po poronieniach, ale nie wiem jak to wygląda w ciąży@monika1708 acard to zwykła aspiryna