reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny ja właśnie odebrałam już całościowe wyniki z badań prentalanuch z testem pappa i jestem mega szczęśliwa bo wyszło b.niskie ryzyko :) jedyne co mnie zastanawia to ryzyko przedwczesnego urodzenia, wiecie może na jakiej podstawie to obliczają??

Z tego co się orientuję to już od długiego czasu tylko prywatnie, ja ostatni raz byłam u niej w sanitasie w Gdańsku, wcześniej przyjmowała też w luxmedzie ale już nie. Koszt wizyty w sanitasie miałam 200 zł a koszt badań to zależy jakie zleci. A jaka jest twoja obecna sytuacja??? Masz już jakieś badania wykonane???
Paula, super wyniki [emoji3590]
Pewnie już odetchnelas z ulgą, co? :) :*

@coco07 kochana ale ta Twoja Oliwka jest slodziutka [emoji173][emoji173][emoji173]

Podłącze się pod temat seriali na netflixie polecam "Dark", "the Rain", "riverdale", "13 powodów", "you", "ragnarok", "luke i key", " stranger things", "spot black", dużo tego :D jeszcze oglądałam "szkoła dla elity"
A ja polecę „dom z papieru”. Robiłam do niego 2 podejścia... za pierwszym razem wyłączyłam po Ok 20 min, za drugim razem- zakochałam się [emoji7] i już zawsze będzie mi się kojarzyć z końcówka ciąży [emoji7] bo mówiłam ze jak skończę 3 serie to mogę rodzic ;) a miałam pod koniec problemy z bezsennością i ogladalam czesto do 3 nad ranem[emoji85] a jak ostatnio słuchałyśmy muzyki i tańczyłyśmy z Oliwka i leciała piosenka z tego serialu, to się popłakałam jak bóbr [emoji28][emoji85] i mówię do niej: „ pewnie pamiętasz ta piosenkę kochanie, tyle razy jej słuchałaś jak byłaś w brzuszku”[emoji7][emoji24]Tęsknie czasem za brzuszkiem ... ale tak pozytywnie;) tak jakbym chciała „zjeść ciastko i mieć ciastko”[emoji28]
Doobrze mama karmi doooobrze [emoji16][emoji7][emoji8]

Hahahahahaha[emoji23][emoji23][emoji23] No idzie jej w polika jak cholercia[emoji23][emoji28]

Paula, super wyniki [emoji3590]
Pewnie już odetchnelas z ulgą, co? :) :*
Pewnie i to bardzo, wszystko zaczyna być takie realne :) jeszcze niedawno pisałam że dostałam plamienia i pewnie na dniach dostanę okres a teraz z tego plamienia jestem w 14tc i idzie w dobrym kierunku. Czasem nie mogę w to uwierzyć :)

@coco07 wiem o czym piszesz [emoji4] Bardzo się cieszę że Mała jest ze mną po tej stronie brzuszka, ale baaaarszo lubiłam być w ciąży. I tak mi jakoś smutno że już nigdy tego nie doświadczę [emoji3525]

A ja dla odmiany bardo nie lubię być w ciąży, bo czuję się jakbym była ciężko chora ;)
@coco07 wiem o czym piszesz [emoji4] Bardzo się cieszę że Mała jest ze mną po tej stronie brzuszka, ale baaaarszo lubiłam być w ciąży. I tak mi jakoś smutno że już nigdy tego nie doświadczę [emoji3525]

reklama
Do góry