coco07
Fanka BB :)
Nie jest zle zombi nie przypominam [emoji51][emoji28] czasem ładnie śpi cała noc i budzi się co 3 h tylko na cyca, a czasem jęczy i stęka przez sen jakby jej było źle [emoji29] ogólnie pospać daje a jak noc należy do tych cięższych, to w dzień jak ona śpi, to zostawiam ja z mężem w salonie i idę do sypialni się zdrzemnąć i wychodzę jak nowonarodzona [emoji847]Pamiętam właśnie ze u Ciebie to tak szybciutko było wiadomo...
Zleci i u Ciebie lada moment :*
Dopiero rozmawiałam z Mężem i mówiłam do niego, że to JUŻ 15 tydzień. A on glaskal brzuch i powiedział że chciałby żeby 15 tygodni zostało do porodu... A to już nie 15, a 8... [emoji85][emoji16]
Czemu Męża masz nie namówić??
Wierzę, ze i my zapomnimy wszystkie bolączki te obecne i te przyszłe... I ten lęk będzie zastąpiony radością i jeszcze większą miłością [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
A jak Oliwka?? Daje pospać?
U nas bratowa Męża też po 2 cc i myślą o trzecim
Naciesz się dwójką i... Zobaczycie co życie przyniesie. [emoji3590] Mieszkanie zawsze można zmienić [emoji16]
Nauczyłam się troszkę żyć w syfie podłogowym [emoji28][emoji85] i czasem wole położyć z małą czy iść się przespać, niż latać ze szmata czy odkurzaczem [emoji16] (ale tylko czasem[emoji28])
Wiesz co, No ten serial tak ma ze się rozkręca powolutku, żeby później uderzyć już na Maxa chyba[emoji847] w każdym razie rozumiem o co ci chodzi, bo sama 2 razy podchodziłam do niego ja z kolei próbowałam zobaczyć Dark, i kurde chyba na drugim czy 3 odcinku jednak zrezygnowałam... No dla mnie to jakoś za bardzo SF zalatywało [emoji29][emoji85]@coco07 zaczęłam ale jakoś mnie nudzi. Może zrobię drugie podejście. Lubię takie seriale z dreszczykiem i musi się coś dziać najlepiej z wejścia