reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Robiłam całą ciążę, nawet na cesarkę pojechałam ze zrobionymi [emoji4] Wcześniej pytałam się lekarza i powiedział że można. Pulsykometr bez problemu działał. Ale miałam tylko frenchowym kolorem zrobione i nie żele, tylko zawsze mam swoje naturalne [emoji4][emoji4]Słodzinka [emoji7] [emoji7] [emoji7] I faktycznie widać że ładnie przybiera [emoji16]

Prawda?[emoji85] już widać ze kluska się robi 🤭[emoji28] A u nas to cały mąż i teściowa [emoji85][emoji51]🤭 chociaż tylko moja mama jako jedyna powiedziała ze robi się troszkę podobna do mnie..[emoji847] a któż wie najlepiej jak ja wyglądałam jak byłam takim niemowlęciem, jak nie moja mama 🤷‍♀️[emoji16]

@coco07 kochana ale ta Twoja Oliwka jest slodziutka ❤❤❤

Podłącze się pod temat seriali na netflixie polecam "Dark", "the Rain", "riverdale", "13 powodów", "you", "ragnarok", "luke i key", " stranger things", "spot black", dużo tego :D jeszcze oglądałam "szkoła dla elity"

Dziewczyny ja właśnie odebrałam już całościowe wyniki z badań prentalanuch z testem pappa i jestem mega szczęśliwa bo wyszło b.niskie ryzyko :) jedyne co mnie zastanawia to ryzyko przedwczesnego urodzenia, wiecie może na jakiej podstawie to obliczają??

Cześć, dziewczyny czy orientujecie się czy Dr. Suchanek przyjmuje teraz tylko prywatnie? Jak tak to jaka cena wizyty badań tak miej więcej? Czy nadal na skierowanie w Akademii w Gdańsku?
Z tego co się orientuję to już od długiego czasu tylko prywatnie, ja ostatni raz byłam u niej w sanitasie w Gdańsku, wcześniej przyjmowała też w luxmedzie ale już nie. Koszt wizyty w sanitasie miałam 200 zł a koszt badań to zależy jakie zleci. A jaka jest twoja obecna sytuacja??? Masz już jakieś badania wykonane???

Załączniki

• IMG_20200221_143939.jpg
    IMG_20200221_143939.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 59
Dziewczyny ja właśnie odebrałam już całościowe wyniki z badań prentalanuch z testem pappa i jestem mega szczęśliwa bo wyszło b.niskie ryzyko :) jedyne co mnie zastanawia to ryzyko przedwczesnego urodzenia, wiecie może na jakiej podstawie to obliczają??

Z tego co się orientuję to już od długiego czasu tylko prywatnie, ja ostatni raz byłam u niej w sanitasie w Gdańsku, wcześniej przyjmowała też w luxmedzie ale już nie. Koszt wizyty w sanitasie miałam 200 zł a koszt badań to zależy jakie zleci. A jaka jest twoja obecna sytuacja??? Masz już jakieś badania wykonane???
To przedwczesne urodzenie gin mi mówił że trzeba się martwić jak jest mniej niż 1:50. A tak to statystyka, wiek, leki itp.

Ale masz super wyniki!!! [emoji3590]

reklama
Do góry