Wyniki okej. Ale do całej diagnostyki zespołu antyfosfolipidowego trzeba jeszcze resztę przeciwciał. Tsh i antyTpo też okej
Dzięki Tak wiem. Czekam na inne wyniki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyniki okej. Ale do całej diagnostyki zespołu antyfosfolipidowego trzeba jeszcze resztę przeciwciał. Tsh i antyTpo też okej
Robiłam całą ciążę, nawet na cesarkę pojechałam ze zrobionymi [emoji4] Wcześniej pytałam się lekarza i powiedział że można. Pulsykometr bez problemu działał. Ale miałam tylko frenchowym kolorem zrobione i nie żele, tylko zawsze mam swoje naturalne [emoji4][emoji4]Słodzinka [emoji7] [emoji7] [emoji7] I faktycznie widać że ładnie przybiera [emoji16]
Doobrze mama karmi doooobrze [emoji16][emoji7][emoji8]No to ja tez się chwale moja księżniczka [emoji7][emoji173]️
Wczoraj skończyłyśmy miesiąc [emoji177]
Zobacz załącznik 1083459
To przynajmniej macie sprawiedliwie [emoji3526][emoji3526]U nas córka jest podobno moja kopia A syn kopia męża [emoji14]
Jeżeli P/c p. Kardiolipinie klasy IgG i IgM wyszły negatywne czyli jest ok?
IgG mam IgM mam 5.7 (TSH 1.7 i anty TPO 0.5
Z tego co się orientuję to już od długiego czasu tylko prywatnie, ja ostatni raz byłam u niej w sanitasie w Gdańsku, wcześniej przyjmowała też w luxmedzie ale już nie. Koszt wizyty w sanitasie miałam 200 zł a koszt badań to zależy jakie zleci. A jaka jest twoja obecna sytuacja??? Masz już jakieś badania wykonane???Cześć, dziewczyny czy orientujecie się czy Dr. Suchanek przyjmuje teraz tylko prywatnie? Jak tak to jaka cena wizyty badań tak miej więcej? Czy nadal na skierowanie w Akademii w Gdańsku?
To przedwczesne urodzenie gin mi mówił że trzeba się martwić jak jest mniej niż 1:50. A tak to statystyka, wiek, leki itp.Dziewczyny ja właśnie odebrałam już całościowe wyniki z badań prentalanuch z testem pappa i jestem mega szczęśliwa bo wyszło b.niskie ryzyko jedyne co mnie zastanawia to ryzyko przedwczesnego urodzenia, wiecie może na jakiej podstawie to obliczają??
Z tego co się orientuję to już od długiego czasu tylko prywatnie, ja ostatni raz byłam u niej w sanitasie w Gdańsku, wcześniej przyjmowała też w luxmedzie ale już nie. Koszt wizyty w sanitasie miałam 200 zł a koszt badań to zależy jakie zleci. A jaka jest twoja obecna sytuacja??? Masz już jakieś badania wykonane???
Ale masz super wyniki!!! [emoji3590]Dziewczyny ja właśnie odebrałam już całościowe wyniki z badań prentalanuch z testem pappa i jestem mega szczęśliwa bo wyszło b.niskie ryzyko jedyne co mnie zastanawia to ryzyko przedwczesnego urodzenia, wiecie może na jakiej podstawie to obliczają??
Z tego co się orientuję to już od długiego czasu tylko prywatnie, ja ostatni raz byłam u niej w sanitasie w Gdańsku, wcześniej przyjmowała też w luxmedzie ale już nie. Koszt wizyty w sanitasie miałam 200 zł a koszt badań to zależy jakie zleci. A jaka jest twoja obecna sytuacja??? Masz już jakieś badania wykonane???