Cudny LeośMoj leon zaraz po urodzeniu to czysty tatus był, ale bardzo sie zmienił przez ten miesiac i coraz czesciej przypomina mi mnie (i mojego brata [emoji23]) , oczka ma po mamusi [emoji4][emoji4]
Od dzis Leoś nie jest juz noworodkiem a niemowleciem [emoji173] ale tez czas ucieka.Zobacz załącznik 1083390
reklama
Sandra094
Fanka BB :)
Rzeczywiście długie
Do mnie jak córkę przynosiły do karmienia to zawsze mówiły "to na pewno Pani dziecko bo białe"
Moja córka urodziła się z białymi włosami
Do mnie jak córkę przynosiły do karmienia to zawsze mówiły "to na pewno Pani dziecko bo białe"
Moja córka urodziła się z białymi włosami
W szpitalu mowili ze pianista [emoji16][emoji16]
Jivka
Moderator
Obejrzyj Jumanji [emoji16] Moja 7latka oszalała na punkcie tego filmu! Jest pierwsza część z 2017 roku, a druga teraz w kinach. No i adpatacje filmowe bajek Disneya, mi bardzo podobał się Alladyn (jakoś w maju czy czerwcu był w kinach).Dziewczyny polećcie jakiś dobry wciągający serial albo film. Jak mam leżeć to chociaż zajmę czymś głowę mogą być też filmy i bajki dla 6 latek to z córką coś obejrzę
A dla samej Ciebie - Suits [emoji4]
nnat.
Też taka była moja pierwsza myśl jak zobaczyłam jego rączki [emoji7]W szpitalu mowili ze pianista [emoji16][emoji16]
Na netflix polecam seriale: Dom z papieru, Uwiezione, YouDziewczyny polećcie jakiś dobry wciągający serial albo film. Jak mam leżeć to chociaż zajmę czymś głowę mogą być też filmy i bajki dla 6 latek to z córką coś obejrzę
Z polskich seriali: Żmijowisko
Wczoraj fajny film polski oglądaliśmy, na Polsacie był, jakbyś znalazła gdzieś w internetach... Narzeczony na niby. Uplakalam się jak głupia.
Bardzo fajny film kiedyś z Morganem Freemanem oglądaliśmy chyba to było magiczne lato, szalenie polecam.
A my ostatnio z Mężem oglądamy rodzinkę.pl [emoji23]
Żeby było śmieszniej, znajomych syn, jak ich odwiedzamy zawsze mówi że idzie ciotka Natka i Ludwiczek [emoji23]. A jak to oglądamy to śmiejemy się wybitnie, bo tyle co z siebie widzimy w Boskich, to aż czasami szok nas ogarnia [emoji16]
Chciałam coś jeszcze napisać ale wątek zgubiłam.....
[emoji849]
Sandra094
Tak właśnie sobie spojrzałam na swoje paznokcie i przyszła mi taka myśl do głowy. Czy wy w ciąży miałyście robione paznokcie? Nie chodzi mi o szkodliwość lakierów czy coś takiego tylko o to czy w razie gdybym trafiła do szpitala to czy nie lepiej mieć paznokcie bez lakieru? W ostatnich ciążach tak wychodziło że akurat nie miałam zrobionych jak trafiałam do szpitala.
nnat.
Ja nie robię, ale nie robie ich w ogóle od roku.Tak właśnie sobie spojrzałam na swoje paznokcie i przyszła mi taka myśl do głowy. Czy wy w ciąży miałyście robione paznokcie? Nie chodzi mi o szkodliwość lakierów czy coś takiego tylko o to czy w razie gdybym trafiła do szpitala to czy nie lepiej mieć paznokcie bez lakieru? W ostatnich ciążach tak wychodziło że akurat nie miałam zrobionych jak trafiałam do szpitala. Zobacz załącznik 1083442
W szpitalu nie ma to znaczenia, chyba z epryz porodzie. Ale i to mozna obejsc, wystarczy jeden niepomalowany paznokieć
reklama
Lu_cy
Ja robiłam do 6 miesiąca, potem zdjęłam bo bałam się że podrapię małegoTak właśnie sobie spojrzałam na swoje paznokcie i przyszła mi taka myśl do głowy. Czy wy w ciąży miałyście robione paznokcie? Nie chodzi mi o szkodliwość lakierów czy coś takiego tylko o to czy w razie gdybym trafiła do szpitala to czy nie lepiej mieć paznokcie bez lakieru? W ostatnich ciążach tak wychodziło że akurat nie miałam zrobionych jak trafiałam do szpitala. Zobacz załącznik 1083442
Ale super [emoji3526][emoji3526][emoji7][emoji7] słodkościNo to ja tez się chwale moja księżniczka [emoji7][emoji173]️
Wczoraj skończyłyśmy miesiąc [emoji177]
Zobacz załącznik 1083459