reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pozdrawiamy wirtualne ciotki [emoji8][emoji8]Zobacz załącznik 1082462
Oooo, rozczula mnie Leoś [emoji7][emoji7][emoji7] całuski dla Was [emoji3590]
Ale zleciało, to już 4 tygodnie...[emoji15][emoji15][emoji15]

A skąd macie mate/kocyk do zdjęć?? :)
Chcemy zakupić i jakoś na nic się zdecydować nie możemy [emoji13]
Wiadomo że kwestia indywidualna ;)
No trzeba by powoli coś zacząć myśleć, bo juz tylko 2 miesoace zostaly :)

Przed ciąża były właśnie na ogół bezbolesne o nie takie obfite. Także ja mam nadzieję że to jeszcze wróci do normy :)

W sierpniu rodzą się fajni ludzie :)
Nooo, a to ważne wydarzenie [emoji16][emoji16]
Ale słodziak [emoji7]
Moja to taka kluska [emoji85]
Chwal się tą Kluską [emoji2956]
Byłam dzisiaj u lekarza. Co o tym myślicie? W jednym pęcherzyku jest wszystko ok a druga plama nie wiadomo co to za bardzo;/ Mam się oszczędzać i przyjść za 2 tygodnie. Zobacz załącznik 1082487Zobacz załącznik 1082488
Nie mam pojęcia, a co lekarz powiedział??

@nnat. proszę [emoji4] Takie z wczoraj [emoji4]
IMG_20200217_105722.jpeg

Lekarz powiedział czekać i się narazie na nic nie nastawiać. Ma ocenić sytuację za 2 tygodnie.
Oooo, rozczula mnie Leoś [emoji7][emoji7][emoji7] całuski dla Was [emoji3590]
Ale zleciało, to już 4 tygodnie...[emoji15][emoji15][emoji15]

A skąd macie mate/kocyk do zdjęć?? :)
Chcemy zakupić i jakoś na nic się zdecydować nie możemy [emoji13]
Nooo, a to ważne wydarzenie [emoji16][emoji16]Chwal się tą Kluską [emoji2956]Nie mam pojęcia, a co lekarz powiedział??

@nnat. proszę [emoji4] Takie z wczoraj [emoji4]Zobacz załącznik 1082523
Ojejuniu, jaki slodziaczek [emoji2956]
Wiecie co.... Najchętniej wzięłabym wasze wszystkie malenstwa do siebie i przytulalabym jedno po drugim [emoji2956][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Lekarz powiedział czekać i się narazie na nic nie nastawiać. Ma ocenić sytuację za 2 tygodnie.
Czekajmy cierpliwie w takim razie i miejmy nadzieje, ze wszystko będzie dobrze :* nic więcej nie możemy..

Mam dużo leżeć. Może się wchłonie, bo że coś z tego drugiego będzie to raczej nie ma szans.
Ojejuniu, jaki slodziaczek [emoji2956]
Wiecie co.... Najchętniej wzięłabym wasze wszystkie malenstwa do siebie i przytulalabym jedno po drugim [emoji2956][emoji3590][emoji3590][emoji3590]Czekajmy cierpliwie w takim razie i miejmy nadzieje, ze wszystko będzie dobrze :* nic więcej nie możemy..

Mam dużo leżeć. Może się wchłonie, bo że coś z tego drugiego będzie to raczej nie ma szans.
Moja koleżanka tak miała, że były dwa pęcherzyki, ale tylko w jednym pojawił się zarodek, a drugi się wchłonął...
W Twojej sytuacji to chyba nawet lepiej że jednak jedno będzie?

reklama
Do góry