reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Małgosiu;
nic się nie martw Kochana;
najważniejsze,że teraz wiesz na czymkonkretnie masz się skupić - podleczysz się i już niedługo dostaniesz zielone światełko.
Dobrze, że zrobiłaś te badanka - lepiej wiedzieć niż w tym przypadku nie mię tej świadomości. Na pewno wszystko będzie ok

reklama
Cześć dziewczyny!:-D
Odebrałam wyniki, są moim zdaniem bardzo dobre. Do tej pory nie miała aż tak dobrej hemoglobiny. Ostatnie dwa badania są super! Nie wiem, od czego to zależy...:nerd:

Jutro idę do szpitala.:dry: Dostanę kroplówkę i może urodzę o własnych siłach.:baffled: Dam Wam znać - prawda Asiu:wink:?
Trzymajcie kciuki!

Gabi - chyba muszę pomóc mojemu synkowi w podjęciu męskiej decyzji...:-p
Aga1108 - witaj!
Maggie2412 - nie smuć się kochana! Ika_s też miała trudności z tarczycą i jest już w 9mc! Będzie dobrze!:yes:
ewulka123, post_ptaszyna, Ika_s, tolka23 - :-)
Dlaczegotak - doskonalę Cię rozumiem. Też myślałam, że oszaleje w domu, ale zobaczysz... to minie!:happy:
aneta23 - witaj kochana po przerwie! Ale masz już dużego synka i kolejne plany! Ściskam Cię mocno!:-D
Cyprysiowa - ja dostała antybiotyk i ze względu na to, że mam ujemną grupę krwi zastrzyk anty-D.
mrozik_j - jak to różnie w życiu bywa...:rolleyes2:
JoannA25 - miałam podobnie, jak Ty. Na zwolnieniu byłam przez tydzień, bo dłużej nie chciałam. Po 3mies. mogliśmy się starać, więc pojechaliśmy na tydzień do Zakopanego by odpocząć i stamtąd przywieźliśmy Michasia.:-D
No i śliczne imię!:yes:
batonik24 - mi pomogły wczasy i mój mąż (jego nastawianie i wsparcie).:happy:
jeżyk - musisz być dzielna!
muffy - jak dzisiaj samopoczucie?:wink:

Buziaki

WRÓCIŁAM DO ŻYWYCH!!!
Już jestem po...
Jak dojechalam do szpitala plamienie ustało... mialam zrobione usg przez 2 lekarzy, diagnoza ta sama, kazali mi byc na nastepny dzien (wczoraj) na czczo. Rano wzieli mnie na usg, mialam komisje (10lekarzy, kazdy musiał nie miec watpliwosci) - nie mieli ale ja mialam to poslali mnie na takie bardzo dobre usg wykrywające wady, poszłam no i tam znowu 2 lekarzy, "BRAK AKCJI SERCA" no trudno... wchodząc na góre lekarka wziela mnie do gabinetu gdzie wsadziła mi 5 tabletek na poronienie to była 9.30 i sie zaczeło. Do zabiegu "nadawałam się" po 19, o 20.10 mialam zabieg. Tak strasznie sie bałam ze połozna wziela mnie na siłe:-p dalej nie pamietam nic z nastepnych 1.5godziny... Ale byłam przytomna, nie spałam, spałam tylko w czasie zabiegi czyli ok 5 minut.

Cyprisiowa - strasznie mi przykro ...:sad: Ale dobrze że już jesteś " po "
Anna_ajra - kurde już nie moge się doczekać kiedy cie " rozpakują " hihi :laugh2:
Maggie2412- głowa do góry! bedzie dobrze !:tak:

Ika_s - pamietam jak wyladowałam - niestety na tym forum , w tedy poznałam ciebie ! tak sie kochana martwiłaś! Pamietam jak napisałaś że to bedzie dziewczynka, cieszyłam się razem z Tobą , a teraz czekamy na Twój wielki dzień a to juz bardzo niedługo ...:-D!
Całą naszą gromadkę pozdrawiam serdecznie i buziuję mocno !
PS- odpukac ... dzisiaj jak narazie sie dobrze czuje i nawet mam apetyt !:-p

Anulka;
Myślami jestem przy Was - codziennie wieczorem sobie myślę kiedy Twój Michaś się urodzi :-) Wszystko będzie dobrze :-)
Dziękuję za pozytywną reakcję na imię Malucha - sama wybierałam :-) zresztą już dawno o tym myślałam :-)
kwdziewa;
Tobie również dziękuję za dobre słowo :-) Wierzę w to co piszesz :-)
Cyprysiowa;
Od teraz zaczynasz żyć od nowa - wszystko się jeszcze poukłada i będzie tak jak byś tego chciała - Trzeba w to wierzyć.
dlaczegotak;
nawet jak nie Będziesz miała apetytu - to się nie martw -
Dzidzia sobie poradzi :-) Znam wiele dziewczyn, które wręcz straciłyy wiele kilogramów na początku ciąży. Z czasem Nadrobisz :-)

Joanna - wiem , wiem mówił mi to mój gin. ale i tak troche się martwię przed ciążą ważyłam ok 57 kg potem przytyłam 3 kg - do 6 tc a teraz znowu ważę 57 kg i to w ubraniach ! Do następnej wizyty za 2 tygodnie pewnie ze 2 kg jeszcze mi ubędzie ...
Właśnie wybieram sie na zakupki , to może coś pysznego sobie kupie ... mam straszna ochotę na truskawki tylko gdzie zimą kupić świeże truskawki ???;-)

dlaczegotak;
z całą pewnością wszystko jest ok. Co do tych truskawek...hmmm... lepiej teraz uważać na takie rzeczy ponieważ dużo w nich chemii...zresztą w czym teraz jej nie ma...

reklama
Jeśli chodzi o wyluzowanie to my pojechaliśmy na wakacje w 2 a wróciliśmy już w 3

anna_ajra A to podobno faceci są bardziej zdecydowani. :-D Trzymam kciuki

Mój brzuszek dostał jedzonko i już jest dobrze mi:tak:
Maggie2412 Popatrz na to z innej strony. Znasz przyczynę i mozna temu zaradzić. Poleczycz się trochę i będzie ok. Zawsze może być dużo gorzej, czytając różne fora na pewno wiesz , usmiech proszę na twarz zapodać, bo jesteś już na dobrej drodze, tak ? :tak:wystarczy troszkę po tej ścieżce potruptać i spotkasz na niej ładną fasolkę. ;-)
Pozdrawiam Was wszystkie

Daguś, a ty gdzie?? Melduj się proszę :angry:

Do góry