reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja

Też korzystam z flo, ale ona szalona... [emoji85]
Czemu szalona? Ja trochę zglupialam bo wykres zaznaczył mi owu na 14dc a mi się wydaje że była 19dc

Wklejam wykres niżej z aplikacji flo i ovuview
Screenshot_20191117_211211_org.iggymedia.periodtracker.jpeg
Screenshot_20191117_211241_com.sleekbit.ovuview.jpeg
Screenshot_20191117_211258_com.sleekbit.ovuview.jpeg
Screenshot_20191117_211324_com.sleekbit.ovuview.jpeg

reklama
Ja mierze temperaturę zwykłym elektronicznym termometrem ale on ma dwa miejsca po przecinku i wprowadzam dane do aplikacji pod nazwą "flo" i "ovuview"

Poniżej poprzedni cykl 🙄 z temperatur początkowo wyliczyło mi jakieś 8 dni przed, a testy owulacyjne wyszły tak jak obecnie zaznaczone... 😓 więc sama nie wiem o co chodzi ;(

Załączniki

• 20191117_211252.jpg
    20191117_211252.jpg
    132,7 KB · Wyświetleń: 62
  • 20191117_211143.jpg
    20191117_211143.jpg
    128,6 KB · Wyświetleń: 54
Poniżej poprzedni cykl [emoji849] z temperatur początkowo wyliczyło mi jakieś 8 dni przed, a testy owulacyjne wyszły tak jak obecnie zaznaczone... [emoji29] więc sama nie wiem o co chodzi ;(
Widzę że nie tylko ja mam takie góry i doliny na wykresach.

Na szczęście ja wprowadzam tylko leki suplementy okres plamienia kiedy sex i temperaturę. Nie sprawdzam szyjki nie obserwuje śluzu i nie robię testów owu. Dopiero wtedy bym nie wiedziała o co chodzi [emoji23]

Jestem z okolic Warszawy. Tak wszystkie te badania miałam robione. Progesteron oki, AMH 5,37 ( w 2017r miałam wtedy 27 lat). Jedynym tłumaczeniem jest endometrioza.

Faktycznie endometrioza nie leczona może być przeszkodą. Mamy tu na forum taką dobrą duszyczkę, której pomimo endometriozy udało się urodzić dwójkę bobasów ;) @Destino może coś pomożesz? :)

@silverwomen @TrPk mam prośbę. Mamy tu na forum zasadę aby nie pisać jednego posta pod drugim tylko edytować. Więc proszę Was, róbcie tak, bo dużo czytelniej jest wtedy ;)

Kiedy któraś testuje? :) bo dawno nie było pozytywu żadnego....

@Jivka co u was? Jak sytuacja?

Faktycznie endometrioza nie leczona może być przeszkodą. Mamy tu na forum taką dobrą duszyczkę, której pomimo endometriozy udało się urodzić dwójkę bobasów ;) @Destino może coś pomożesz? :)

@silverwomen @TrPk mam prośbę. Mamy tu na forum zasadę aby nie pisać jednego posta pod drugim tylko edytować. Więc proszę Was, róbcie tak, bo dużo czytelniej jest wtedy ;)

Kiedy któraś testuje? :) bo dawno nie było pozytywu żadnego....

@Jivka co u was? Jak sytuacja?
Kochana a jak edytować post? Ponieważ nie mam takiego wyrazu jak edytuj tylko polubienie i cytat[emoji6]

@młoda1994 no ja też jakąś masakrę z tymi temperaturami mam 🙈
Ja od nie dawna mierzę temperaturę, kilka miesięcy. Robię testy owulacyjne i tyle. Ze śluzem różnie bywa, więc sobie odpuszczam najczęściej. O wysokości szyjki to już nie wspomnę...

@roki_1991 jasne, postaram się nie robić bałaganu;)

@młoda1994 no ja też jakąś masakrę z tymi temperaturami mam [emoji85]
Ja od nie dawna mierzę temperaturę, kilka miesięcy. Robię testy owulacyjne i tyle. Ze śluzem różnie bywa, więc sobie odpuszczam najczęściej. O wysokości szyjki to już nie wspomnę...

@roki_1991 jasne, postaram się nie robić bałaganu;)
Ja temperaturę mierze drugi cykl pod rząd i jeszcze mierzyłam maj czerwiec ale tamten wykres to katorga. U mnie śluz jest cały cykl przezroczysty i lejacy jak woda a o szyjce to się nie wypowiadam bo dla mnie to czarna magia.

Ja temperaturę mierze drugi cykl pod rząd i jeszcze mierzyłam maj czerwiec ale tamten wykres to katorga. U mnie śluz jest cały cykl przezroczysty i lejacy jak woda a o szyjce to się nie wypowiadam bo dla mnie to czarna magia.
Więc nie pozostaje mi nic innego A życzyć powodzenia w staraniach i zrozumieniu swojego ciała, bo to łatwe nie jest😓

reklama
Więc nie pozostaje mi nic innego A życzyć powodzenia w staraniach i zrozumieniu swojego ciała, bo to łatwe nie jest[emoji29]
Ja póki co się nie staram ale próbuję się uczyć swojego organizmu, bo organizm kobiety to jedna wielka tajemnica.

Tobie również zycze szybkiego zafasolkowania

Do góry