A masz konto na diagnostyce aby sprawdzic wyniki czasami tam są wcześniej podane.Właśnie w diagnostyce robiłam . Mogła mnie babka uprzedzić ze tyle się czeka . Tylko na temat nk mówiła ze długo bo ok miesiąca
reklama
Aneczka85_01
Fanka BB :)
A masz konto na diagnostyce aby sprawdzic wyniki czasami tam są wcześniej podane.
Tak mam i sprawdzam cały czas [emoji23] ale jak narazie są tylko 2 wyniki
Dzoana88
Ale slodziaki !!!! A pamiętam jak tak niedawno dowiedziałaś się że to będą bliźniaki i że jeden zarodek jest mniejszy więc może zaniknac, potem pamietam jak po ktorys badaniach mieli po niecale 300 gram a potem ten nieszczęsny 23 tydz (chyba dobrze pamietam) co wylądowałas już w szpitalu, trafiłaś na odpowiedniego lekarza i odpowiednich ludzi. Super że coraz lepiej sobie radzicie, a Twoja historia daje mi ogrom nadziei i będą ja zawsze wspominać [emoji8][emoji8] buziaki dla slodziakow [emoji8]Gdzieś mi umknęłoTwoje pytanie. tak rozszerzamy dietę od 5 miesiąca, bo od jakiegoś czasu dzieciaki już tylko na mm, sporadycznie odmroze jakiś mój zapas, ale za dużo nie mam z więc można powiedzieć , że tylko mm.
Eh faceci ich walkę o życie widać już od urodzenia - Amelka katarek ma i jest ok Stasiu katarek i co? Przytulać cały dzień, bo koniec świata;p ... trzymam kciuki za starania ! [emoji14]
Zdjęcie z ostatnie chwili przed wyjściem
Zobacz załącznik 1041508
Jivka
Moderator
Ale słodziaki [emoji7][emoji7]Gdzieś mi umknęłoTwoje pytanie. tak rozszerzamy dietę od 5 miesiąca, bo od jakiegoś czasu dzieciaki już tylko na mm, sporadycznie odmroze jakiś mój zapas, ale za dużo nie mam z więc można powiedzieć , że tylko mm.
Eh faceci ich walkę o życie widać już od urodzenia - Amelka katarek ma i jest ok Stasiu katarek i co? Przytulać cały dzień, bo koniec świata;p ... trzymam kciuki za starania ! [emoji14]
Zobacz załącznik 1041508
Takaja123
@Oczekujaca123 jeju jeju sama słodycz ❤❤❤ duże dzieciaczki już.
Eh czyli faceci od urodzenia maja takie nastawienie, chciałam samych synów ale chyba zmienię zdanie haha, jeden mi wystarczy
@Aneczka85_01 ja czekałam ok 2 tyg na zespół antyfosfolipidowy. Tak miałam podane natomiast wyniki były w ciągu 7 lub 10 dni już nie pamiętam dokładnie.
@gigi_ cieszę się, że tak leci Ci ten czas i podchodzisz na spokojnie do tego. Trzymam kciuki za najbliższą wizytę.
Dziewczyny podpowiedzcie mi czy powinnam przed staraniami powtórzyć jakieś badania? Ostatnie badania robiłam w marcu i wszystko było ok. Przyjmuje już witaminy i Acard, mąż też zacząl suplementacja.
Jeszcze mam dylemat czy przedłużać umowę, którą kończy mi się 15 grudnia. Jak jest z ewentualnym zwolnieniem ile muszę mieć przepracowane? Teraz jestem na umowie zlecenie.
Eh czyli faceci od urodzenia maja takie nastawienie, chciałam samych synów ale chyba zmienię zdanie haha, jeden mi wystarczy
@Aneczka85_01 ja czekałam ok 2 tyg na zespół antyfosfolipidowy. Tak miałam podane natomiast wyniki były w ciągu 7 lub 10 dni już nie pamiętam dokładnie.
@gigi_ cieszę się, że tak leci Ci ten czas i podchodzisz na spokojnie do tego. Trzymam kciuki za najbliższą wizytę.
Dziewczyny podpowiedzcie mi czy powinnam przed staraniami powtórzyć jakieś badania? Ostatnie badania robiłam w marcu i wszystko było ok. Przyjmuje już witaminy i Acard, mąż też zacząl suplementacja.
Jeszcze mam dylemat czy przedłużać umowę, którą kończy mi się 15 grudnia. Jak jest z ewentualnym zwolnieniem ile muszę mieć przepracowane? Teraz jestem na umowie zlecenie.
Ostatnia edycja:
Natalia198777
Byłam na sor właśnie czekam na wypis narazie wszystko ok a takie plamienia to po implantacji. Za 7 dni zrobić usg w tedy będzie widać dzidzie. Teraz jeszcze za wcześnie .Nie powinnam lekceważyć plamien. Jedź na ip zrobią ci usg aby zobaczyć czy wszystko w porzadku lub jak wolisz gdzieś prywatnie do gin się dostań powiesz że dostałaś plamien A jesteś w ciąży i napewno też Cię przyjmie . Ja plamienia nie wspominam dobrze.
Natalia198777
Byłam na sor właśnie czekam na wypis narazie wszystko ok a takie plamienia to po implantacji. Za 7 dni zrobić usg w tedy będzie widaćNie powinnam lekceważyć plamien. Jedź na ip zrobią ci usg aby zobaczyć czy wszystko w porzadku lub jak wolisz gdzieś prywatnie do gin się dostań powiesz że dostałaś plamien A jesteś w ciąży i napewno też Cię przyjmie . Ja plamienia nie wspominam dobrze.
szkala
A ja jednak pojechałam zrobić tę betę dzisiaj, chociaż test był już wczoraj negatywny. Wolę wiedzieć na 100%, że już jest wszystko ok, że poprzednia ciąża się skończyła, szczególnie, że dzisiaj idę do lekarza. Jutro 6 tygodni, a ja wciąż bez okresu. Dawno tak na miesiączkę nie czekałam, zawsze się denerwowałam jak przyszła, a teraz za nią tęsknię
nnat.
Na razie odpoczywam w domu. Teraz czas szybciej mi leci bo mam auto to Zawsze się gdzieś wybiorę do koleżanek i nie jestem uwięziona ma wsi. Do wizyty jeszcze trochę czasu bo mam 14.11 Ale podchodzę na luzie. Fasolka chyba dalej się rozwija bo mam mdlosci ale nie już takie jak na początku gdzie nie dało się funkcjonować.
Najwięcej to u was wypisuje bo w dział majowe czy czerwcowe mamy nie mogę jakoś się tam wpisać. Tyle osób pisze tam że lepiej nie mówić. A tutaj jak napisze to Zawsze dostanę odpowiedź. Najlepiej mi tutaj na tym wątku bo poznałam dużo dziewczyn które zawsze służą wsparciem.
Z tymi forami mamusiowymi to ja na początku się udzielalam, ale tak jak piszesz, tyle osob... To jest często nie do przerobienia.
Trzymam kciuki za wizytę, to już lada dzień...
Ja czekam chwilkę dłużej, bo do 18 listopada
Gdzieś mi umknęłoTwoje pytanie. tak rozszerzamy dietę od 5 miesiąca, bo od jakiegoś czasu dzieciaki już tylko na mm, sporadycznie odmroze jakiś mój zapas, ale za dużo nie mam z więc można powiedzieć , że tylko mm.
Zobacz załącznik 1041508
Cudownosci! [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Duże już Robaczki, Staś jaki śmieszek [emoji3590]
@Oczekujaca123 jeju jeju sama słodycz [emoji173][emoji173][emoji173] duże dzieciaczki już.
Kochana, może jakieś podstawowe badania, TSH, morfologia, mocz, glukoza?
A dostaniesz umowę o pracę, czy nadal zlecenie?
A ja jednak pojechałam zrobić tę betę dzisiaj, chociaż test był już wczoraj negatywny. Wolę wiedzieć na 100%, że już jest wszystko ok, że poprzednia ciąża się skończyła, szczególnie, że dzisiaj idę do lekarza. Jutro 6 tygodni, a ja wciąż bez okresu. Dawno tak na miesiączkę nie czekałam, zawsze się denerwowałam jak przyszła, a teraz za nią tęsknię
No i słusznie, daj znać jak wyniki i co lekarz powie :*
reklama
Takaja123