reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Też tak mi się wydaje że lepiej jest tutaj gdzie się wcześniej zaczepilismy. Tam już nie które robią wyprawki gdzie ciąża jest ok 11 lub 12 tygodnia. Nie dla mnie te fora ale je odczytuje.

@Aneczka85_01 takiego czegoś nie pow8nno się lekceważyć bo może być nawet w skutkach złe.

Tak wiem . Mi w szpitalu powiedzieli ze bardzo dobrze ze przyszłam , zrobił mi się krwiak stad były plamienia .

reklama
Też kilka razy weszłam i poczytałam, ale właśnie wyprawki w 11tc to było dla mnie za dużo ;p
Też tak mi się wydaje że lepiej jest tutaj gdzie się wcześniej zaczepilismy. Tam już nie które robią wyprawki gdzie ciąża jest ok 11 lub 12 tygodnia. Nie dla mnie te fora ale je odczytuje.

@Aneczka85_01 takiego czegoś nie pow8nno się lekceważyć bo może być nawet w skutkach złe.

To już rozszerzacie dietę? Ale te dzieciaczki rosną :D przy dwójce to się nie nudzisz jak jeszcze zaczną biegać to już całkiem będzie wesoło. Trzymam kciuki za dobre wyniki. Może za miesiąc uda się wrócić do staran. Póki co mąż nie chce na razie słuchać o żadnym seksie :D ten zabieg to dla niego walka o życie :D masz jakieś aktualne zdjęcia dzieciaczkow? :)
Gdzieś mi umknęłoTwoje pytanie. :( tak rozszerzamy dietę od 5 miesiąca, bo od jakiegoś czasu dzieciaki już tylko na mm, sporadycznie odmroze jakiś mój zapas, ale za dużo nie mam z więc można powiedzieć , że tylko mm.
Eh faceci ich walkę o życie widać już od urodzenia - Amelka katarek ma i jest ok Stasiu katarek i co? Przytulać cały dzień, bo koniec świata;p ... trzymam kciuki za starania ! [emoji14]
Zdjęcie z ostatnie chwili przed wyjściem:)
20191104_063100.jpeg

Dziewczyny ile czekalyscie na wyniki zespołu antyfosfolipidowego ? Ja robiłam badania tydzień temu a dopiero mam wynik bety 2 mikroglobuliny a reszty niema ;( robiłam tez ana 2 i 3 , ana 3 był wynik po dwóch dniach jakoś a 2 niema.

Gdzieś mi umknęłoTwoje pytanie. :( tak rozszerzamy dietę od 5 miesiąca, bo od jakiegoś czasu dzieciaki już tylko na mm, sporadycznie odmroze jakiś mój zapas, ale za dużo nie mam z więc można powiedzieć , że tylko mm.
Eh faceci ich walkę o życie widać już od urodzenia - Amelka katarek ma i jest ok Stasiu katarek i co? Przytulać cały dzień, bo koniec świata;p ... trzymam kciuki za starania ! [emoji14]
Zdjęcie z ostatnie chwili przed wyjściem:)
Zobacz załącznik 1041508
Jakie śliczności [emoji7] rosną jak na drożdżach
Dziewczyny ile czekalyscie na wyniki zespołu antyfosfolipidowego ? Ja robiłam badania tydzień temu a dopiero mam wynik bety 2 mikroglobuliny a reszty niema ;( robiłam tez ana 2 i 3 , ana 3 był wynik po dwóch dniach jakoś a 2 niema.
Około tygodnia max

reklama
Do góry