nnat.
Fanka BB :)
OczywiścieJest szansa , ze wszystko u mnie ok ?
Dla swojego świętego spokoju pojedz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
OczywiścieJest szansa , ze wszystko u mnie ok ?
Przepraszam ale nie rozumiem takiego zachowania. Zarówno w ciąży z synem jak i w tej, którą straciłam nie lekceważyłam plamień. Odrazu biegłam do szpitala. Plamienie to plamienie i należy znaleźć jego przyczynę. Takie jest moje skromne zdanie.Zrobiłam bete powtórzę za 2 dni i zobaczę...a za 2 tyg wybiore się do gin. W tedy wszystko będzie jasne. Oby się nie powtórzyło
Serio jesteś w stanie czekać 2tygodnie z wizytą wiedząc że wystąpiły plamienia?? Może jestem przewrażliwiona ale ja bym jechała od razu...Zrobiłam bete powtórzę za 2 dni i zobaczę...a za 2 tyg wybiore się do gin. W tedy wszystko będzie jasne. Oby się nie powtórzyło
Na razie odpoczywam w domu. Teraz czas szybciej mi leci bo mam auto to Zawsze się gdzieś wybiorę do koleżanek i nie jestem uwięziona ma wsi. Do wizyty jeszcze trochę czasu bo mam 14.11 Ale podchodzę na luzie. Fasolka chyba dalej się rozwija bo mam mdlosci ale nie już takie jak na początku gdzie nie dało się funkcjonować.@gigi_ kochana jak tam u Ciebie?
Nie powinnam lekceważyć plamien. Jedź na ip zrobią ci usg aby zobaczyć czy wszystko w porzadku lub jak wolisz gdzieś prywatnie do gin się dostań powiesz że dostałaś plamien A jesteś w ciąży i napewno też Cię przyjmie . Ja plamienia nie wspominam dobrze.Zrobiłam bete powtórzę za 2 dni i zobaczę...a za 2 tyg wybiore się do gin. W tedy wszystko będzie jasne. Oby się nie powtórzyło
Super ;*Na razie odpoczywam w domu. Teraz czas szybciej mi leci bo mam auto to Zawsze się gdzieś wybiorę do koleżanek i nie jestem uwięziona ma wsi. Do wizyty jeszcze trochę czasu bo mam 14.11 Ale podchodzę na luzie. Fasolka chyba dalej się rozwija bo mam mdlosci ale nie już takie jak na początku gdzie nie dało się funkcjonować.
Najwięcej to u was wypisuje bo w dział majowe czy czerwcowe mamy nie mogę jakoś się tam wpisać. Tyle osób pisze tam że lepiej nie mówić. A tutaj jak napisze to Zawsze dostanę odpowiedź. Najlepiej mi tutaj na tym wątku bo poznałam dużo dziewczyn które zawsze służą wsparciem.
Nie powinnam lekceważyć plamien. Jedź na ip zrobią ci usg aby zobaczyć czy wszystko w porzadku lub jak wolisz gdzieś prywatnie do gin się dostań powiesz że dostałaś plamien A jesteś w ciąży i napewno też Cię przyjmie . Ja plamienia nie wspominam dobrze.
Też tak mi się wydaje że lepiej jest tutaj gdzie się wcześniej zaczepilismy. Tam już nie które robią wyprawki gdzie ciąża jest ok 11 lub 12 tygodnia. Nie dla mnie te fora ale je odczytuje.Super ;*
Trzymam kciuki za kolejną wizytę.
Ja będąc w ciąży nawet nie dołączyłam do czerwcowych mam... jakoś na forach po stracie czułam się lepiej. tak to już chyba jest.