reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Twój wybór, myślę że by Cię nie zostawili A zawsze sprawdzą co się dzieje. Ja uważam że każde plamienie czy krwawienie trzeba od razu skonsultować z lekarzem

Miesiąc temu leżałam 5 dni choć poroniłam w dzień przyjęcia. Nie chcę przechodzić tego samego. Straciłam wszelką nadzieję. Duphaston zatamował krwotok. Właśnie jadę do lekarza.

reklama
@Kudłata1 U mnie też było krwawienie, a wszystko skończyło się happy endem. Też już byłam zrezygnowana. Przyjęli mnie do szpitala. Zrobili USG na takim starym sprzęcie, że dobrze że się nie rozpadł... Coś tam niby było widać (głównie mrówki biegające po ekranie). Zostawili mnie na weekend, w poniedziałek mieli zrobić USG na nowym sprzęcie... Lekarz stwierdził obecność pęcherzyka z zarodkiem bez akcji serca, która już powinna być widoczna. Dostałam wypis i kontrola za 2 tygodnie. Po tygodniu już byłam u swojego ginekologa - a tam wszystkie wymiary zgodne z OM i pięknie bijące serduszko. Nie trać nadziei. Uwierz w kropka!

@Onaa.86 A badałaś prolaktynę? Może warto zrobić badanie prolaktyny z obciążeniem?

Hej laski ja dziś mialam polowkowe (22+3), będę miała na 100% synka [emoji4] mały waży 518 gram i wszystko jest w jak najlepszym porządku [emoji4] jestem przeszczesliwa Ale oczywiście nadal pełna obaw o malucha ! Jednak patrzę już w przyszłośc z ogromną nadzieją, szykujac powoli wyprawkę [emoji4]
Gratuluje zafasolkowanym
Za staraczki trzymam kciuki
A tym ktore maja swoje szczescia sle buziaki !! Zobacz załącznik 1032090
Ale cudny [emoji3590]

Hej laski ja dziś mialam polowkowe (22+3), będę miała na 100% synka [emoji4] mały waży 518 gram i wszystko jest w jak najlepszym porządku [emoji4] jestem przeszczesliwa Ale oczywiście nadal pełna obaw o malucha ! Jednak patrzę już w przyszłośc z ogromną nadzieją, szykujac powoli wyprawkę [emoji4]
Gratuluje zafasolkowanym
Za staraczki trzymam kciuki
A tym ktore maja swoje szczescia sle buziaki !! Zobacz załącznik 1032090
Cudo, aż miło popatrzeć :)

[GROUP=][/GROUP]
Oby się udało! Mnie niestety się nie udało. Wyniki bety były prawidłowe, wczoraj przyrost był super, ale dziś krwawienie. Drugi raz poronienie w tym samym dniu.
To nie dobrze, ale jeszcze jest nadzieja moja koleżanka na początku ciąży miała krwawienie, pojechała do swojego lekarza skierował ja do szpitala ciążę udało się utrzymać dziś jej córka ma 13 lat.

[GROUP=][/GROUP]

To nie dobrze, ale jeszcze jest nadzieja moja koleżanka na początku ciąży miała krwawienie, pojechała do swojego lekarza skierował ja do szpitala ciążę udało się utrzymać dziś jej córka ma 13 lat.
Ja też miałam krwawienie w bardzo wczesnej ciąży. W piątek potwierdził lekarz ciążę, a w poniedziałek miałam krwawienie... W szpitalu okazało się że z ciąża wszystko ok i że to bliźnięta.

reklama
To było na początku roku. Ciążę donosilam tylko do 21/22 tygodnia, ale to nie zmienia faktu że początkowe krwawienia nie oznaczają odrazu poronienia ;)
Tak czasem jest krwiak który się opróżnia najlepiej jest zrobić badania. Różnie to jest ja np. Miałam tylko upławy jasne zabarwione brązowym śluzem a jednak było to poronienie zatrzymane niestety :( więc nie ma reguły czasem jest krwawienie i ciaza jest donoszona a czasem nie ma żadnych objawów a kończy się poronieniem.

Do góry