reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie,za namowa kolezanek postanowilam przeniesc sie z mojego watku na ten glowny,a niech tam...pokonalam opor;p:zawstydzona/y:.Gratuluje also i bardzo milo czytac takie posty,ze sie udaje jednak po tym wstretnym poronieniu ahh.
Ja poronilam 17.07 i tak naprawde nie wiem kiedy mamy zaczac starania,lek mowi ze 3 cykle ale..no wlasnie jest wiele ale ktorych niestety nie rozwial mi:wściekła/y:.Moja tesciowa upiera sie ze powinnismy poczekac z rok ehh.

reklama
witam ponownie

edytko ale masz fajnie z tym twoim Wiesiem ...

also piekny suwaczek

ona ciesze sie ze dołaczyłas na forum witam ponownie

ona jezeli chodzi o kolejna ciaze to wszystko zalezy od Ciebie jak czujesz sie fizycznie i psychicznie Ja po pierwszym poronieniu czekałam rok i tez sie nie udało teraz jestem po 3 @ i zaczynam staranka

hejka dziewczynki...jestem na chwilke....
@ rozkrecila sie na dobre....ale mimo to pomalowalam cala kuchnie hehhehe...firanki zawiesilam,posprzatalam i jeszcze 2 pralki prania zrobilam hehhe...a co....jutro mniej do roboty hahh
magdalenko ...coz...starac to ja sie moge hehhehe....nawet codziennie ale wiedzialam ze ten cykl moze sie tak zakonczyc niestety bo sluziku u mnie nie bylo...nie wiadomo czy kolejny bedzie ok....zobaczymy....
zreszta tak se mysle ze moze jednak to znak zeby nie zachodzic....a sama nie wiem...cos mi sie dzis w glowie paleta zeby jednak zrezygnowac....
ale co tam...nie bede tu smucic....
ide ogladac film,.....pozdrawiam i zycze dobrej nocki....do jutra

witaj aga irl znak ze macie sie starac zobaczysz ze nastepnej @ nie bedzie trza wierzyc bo inaczej po pupie dostaniesz hehe Miłego ogladania

Ona, przytulam mocno, strasznie mi przykro, że musiałaś tutaj trafić. Wiesz to kiedy podjąć starania zależy od Ciebie, od Twojej kondycji fizycznej i psychicznej. Lekarze zalecają różnie, min. to 3 miesiące, tak mi powiedział mój lekarz. Myślę, że najrozsądniej jest słuchać swojego serca i swojego lekarza, a nie innych osób, które często same przez to nie przeszły i nie zdają sobie sprawy z tego co my czujemy i jak bardzo pragniemy znowu być w ciąży.

nikogo niema wiec i ja uciekam spac... jeszcze prysznic bo swira dostaje przez te wczorajsze psa kleszcze wrrrrrrrrr

dobrej nocki laseczki karaluchy po poduchy

reklama
Witam dziewczynki wieczorowa porą
odnosnie testu to strsznie sie boje go jutro robic i nie wiem czy sie odwarze :-(
dzis mam straszne bóle kregosłupa w odcinku ledzwiowym nie moge juz wytrzymac ostatnio mnie pobolewal od paru tygodni ale dzis jest juz apogeum ledwo chodze do tego w racy dalej 33 stopnie pasc mozna troche sie denerwuje tym bolem bo az mi promienuje do jajników
Dziweczyny mam pytanie od kilku dni mierze temp i caly czas jest 37 lub 37,2 i wogole mam śluz ;-/ czy w 28 dc powinien byc śluż czy sucho bo ja juz całkiem głupia jestem

Do góry