reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny - fajnie, że już jesteście w ciąży:-) Jeden krok do przodu macie:-) Trzymam za Was kciuki:-)

Mnie coś na wieczór bardzo się humor popsuł - zdołowałam się strasznie. Zastanawiam się czy kiedykolwiek będzie mi dana uciecha z macierzyństwa:-( Wiem, ze nie powinnam tak myśleć ale to jakoś niezależne ode mnie.

reklama
Witam ,,,ja Tylko na chwilkę,,,,,,,,,,,,

Słodziutka fajnie,że poszaleliście na dysce,heheh sama bym poszła,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-Dwidaćże z WIESIEM WSZYSTKO OK>>>>>>>>.pozdrowionka....:-D:-D:-D:-D

Syla,,,,,,,,,fajnie,że tak często wyjeżdżacie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:-):-):-)

ALutka zbieraj zbier,nie obejżysz sięjak ci się przydadzą.........

Aga irl.szkoda że ta wstrętna sie pojawiła,,,,,,no ale myślę że teraz się uda,trzymam kciuki:-D:-D:-D:-D

Niusi@ rano czekam na teścik.........:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ALICJO jak tam dzisiaj się czujesz??????????mam nadzieję ,że troszkę lepiej,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D:-D:-D

Also ale się cieszę..................:-):-):-):-)będzie dobrze zobaczysz.......

GABI, alco, Mordoklejka, Mirka dbajcie i rozsyłajcie wasze wspaniałe fluidki,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,a my łapiemy heheh....:-):-):-)

Szafirek,,jak tam bąbel idzie jutro do przedszkola????? a robiłaś test czy przyszła????

cyniczna,wróbelek, i reszta niewymienionych dziewczynek pozdrawiam,,,,,,,,,,,,,,buziaki

ALSO oczywiscie GRATULACJE!!
Gabi jak zdrówko???
Mircia ciesze sie ze u Ciebie ok, widzisz to juz 14 tydzien leci, pamiętam mój 14 tydz....

hej dziewczynki my z M bylsimy dzisiaj znowu u lekarza bo ten z wczoraj dal mi tylko zastrzyk i powiedzial ze antybiotyk nie potrzebny a dzisja jak wstalam znowu byla masakra bo sie ledwo ruszam
no i wrecz kazalam babce zeby dala mi jakis antybiotyk i lek przeciwbolowy no i jka wzielam to mi sie polepszylo a teraz znowu jest to samo juz sama nie wiem co mam robic:-:)-:)-(

pozdrawiam wszystkie goraco

reklama
Alicja strasznie mi przykro,że tak się męczysz,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A KYSZ GŁUPIA DOLEGLIWOŚĆ......................prycham na nią,
````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
`````~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ą poszła..
t:zawstydzona/y:rzymam kciuki żeby CIę puściło,w końcu niedługo staranka :-)
:-):-):-):-):-)!!!

Do góry