reklama
W poznaniu jestem nijako z przymusu bo zostałam oddelegowana na szkolenie.... Sylwio wybacz ale Poznaniacy jakoś nie są przyjaźnie nastawieni do nas.... w tamtym roku byłam też 2 miesiące w innej firmie i było to samo..... ale staram sie poprostu uczyć i brac do siebie humorków innych osób...
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
a kochanie nie przejmuj się nimi NIKT nie lubi Poznaniaków takich prawdziwych, ale są pojedyńcze jednostki naprawdę super ludzi i miejsc. Szczególnie miejsc...........................
wrobelek85
ja jak "studiowałam" to tylko raz byłam na wykładach, a później tylko myślałam o centrach handlowych, zamku itd
Alicja1985
Fanka BB :)
hej dziewczynki tak ja mam uczelnie tylko nikt nie wie na co osttanio dostalam takiego uczelenia po skrzypowicie ze nie chcieli mnie przyjac w przychodni bo mialam wszedzie czerwone plamy a nadgarstki sine jak ktos by je mocno scisnal ale w koncu powiedzialam co ostatnio bralam i wszyszlo ze na pokrzywe tez jestem uczulona tak jak na wiekszosc antybiotykow dali mi dzisiaj kolejny zastrzyk odczulajacy i zoaczymy troche sie czuje parszywie ale leiej niz wczesniej
pixellka moze idz z mala do lekarza bo ta wydzielnka z krwia to mi sie nie podoba
Agunia Irl 3 mam mocno kciuki za 2 kreseczki musza byc i juz
Slodziutka jak tam Wiesio lepiej juz bo nie mam sily ogranac zalegloci na BB
Selenka a jak Twoh M
no jak tu mozna sie nie zalamac kierwa podobno mozemy mieszkac tu gdzie mieszkamy do listopada bo jedna lokatorka od nas poklocila sie z administratorka budynku i to bardzo i ona chce zlikwidowac ten hotel dla nas nie wiem co my z M zrobimy nie stac nas na wynajem przez te raty:----(
cale zycie pod gorke kiedy w koncu dla mnie wyjdzie slonce
kasiek dzieki za pamiec ucaluj Igorka od e cioci
wrobelek i jak masz juz tego goldenka w domu
Mircia Mordoklejka Also Gabi sciskam Wasze brzuszki i doczekac sie nie moge na jakies zdjatka no i fluidki przesylajcie i dbajcie o siebie kochane tak jak nigdy
pixellka moze idz z mala do lekarza bo ta wydzielnka z krwia to mi sie nie podoba
Agunia Irl 3 mam mocno kciuki za 2 kreseczki musza byc i juz
Slodziutka jak tam Wiesio lepiej juz bo nie mam sily ogranac zalegloci na BB
Selenka a jak Twoh M
no jak tu mozna sie nie zalamac kierwa podobno mozemy mieszkac tu gdzie mieszkamy do listopada bo jedna lokatorka od nas poklocila sie z administratorka budynku i to bardzo i ona chce zlikwidowac ten hotel dla nas nie wiem co my z M zrobimy nie stac nas na wynajem przez te raty:----(
cale zycie pod gorke kiedy w koncu dla mnie wyjdzie slonce
kasiek dzieki za pamiec ucaluj Igorka od e cioci
wrobelek i jak masz juz tego goldenka w domu
Mircia Mordoklejka Also Gabi sciskam Wasze brzuszki i doczekac sie nie moge na jakies zdjatka no i fluidki przesylajcie i dbajcie o siebie kochane tak jak nigdy
Alicja1985
sliczny piesek wrobelek ahhh jak ja kocham zwierzaki)))
dzisiaj dokarmialam biednego kotka za oknem chociaz za nimi nie przepdam ale nie zrobilabym nigdy krzywdy
dzisiaj dokarmialam biednego kotka za oknem chociaz za nimi nie przepdam ale nie zrobilabym nigdy krzywdy
wrobelek85
Alicja tak Mam ma Jest boski. A nie martw się my też wiecznie pod górkę. Wszytkim za granica się jakoś udaje tylko my wiecznie problemy mamy. Ale musi się ułożyć i nam i Tobie i ja w to wierzę Mam nadzieję, że znajdziecie coś taniego, ale lepszego!!!!!!!!!!!
Alicja1985
ja w ogole mam nadzieje ze jakos zalatwie z rektorem ze jednak nas tu zostawi mam taka cicha nadzieje
bo jak juz jedno pojdzie w dol to i cala reszta sie wali ehh takie zycie
bo jak juz jedno pojdzie w dol to i cala reszta sie wali ehh takie zycie
reklama
wrobelek85
kotuś ja też kotów nie lubie, ale mój pies je kocha normalnie Mamy go drugi dzien i juz 2 koty sie przykolegowały Więc M kupił karmę i dla nich Trzeba pomagac biednym zwierzAkom - mowil do mnie Boje sie ze niebawem my otworzymy schronisko
Ostatnia edycja: