reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam Was:)

Ciężki dzień za mną, zmobilizowałam się i w końcu posprzątałam we wszystkich torebkach - szok - zajęło mi to prawie trzy godziny, i okazało się, że musiałam posprzątać jeszcze w pudełkach w przedpokoju - następna godzinka. Jak ja nie lubię sprzatać.

Wróbelek - super, że piesek lubi kotki:-)

Słodziutka - miłej zabawy na dicho:-D

Alicja - życzę szybkiej i trafnej diagnozy w następnego lekarza:-)

Aga - to już prawie po remoncie, czekamy na fotki "po"

staraszna ze mnie gapa ale doczytałam Also gratuluję!!!!!!!!!!!! Przepraszam, że dopiero teraz ale się pogubiłam!!!!!!!!!!! Trzymam kciuki!!!!!!!!!!

Madziu ja wczoraj sprzątałam caaaaaaaaaaaaaaaały dzień wynajmowane mieszkanie (a w zasadzie udało mi się wybrnąć z kuchni) I lepiej nie pytaj ile grzybów (pleśni) chodował w garnkach i na patelniach właściciel domu!!!!!!!!! Szok :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Na szczęście mamy swoje garnki No i po sprzątaniu już w tym domu nie śmierdzi!!!!!!!!!!!!!!

Witajcie:-)
melduje ze wrócilam cała i zdrowa:-)
zrelaksowana na maksa:-)
opalona:-)
zrobilismy 3200km,
bylo cudownie, brak mi słów zeby opisac wszystko, Austria cudo, chorwacja cudo, Wenecja przepiękna!
jestem ogólnie zachwycona:-)

no a co u was babeczki? jakies zmiany? nowe fasolki? napiszcie bo nie dam rady przeczytac...

reklama
Do góry