reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

A mój mąż dzisiaj wymyślił że idziemy na dyskoteke.. loża zarezerwowana.. więc :sorry2:
Ciekawe co z tego wyjdzie... ostatnim razem było extra.. zobaczymy jak bedzie dziś..

reklama
Edytko cykle miałam 31 dniowe ostatnio przez torbiel wyszedł mi 37 dniowy co do śluziku to według obserwacj miałam chyba ze trzy owulki z czterodniowymi odstepami i dla tego się gubię ale sobie trochę odpuszczam co ma być to będzie....

powodzenia na dyskotece :)

Hej,ja na chwileczkę,bo naprawdę ledwo żyję:zawstydzona/y:
Also,gratulacje i bardzo,bardzo się cieszę !!! I tak sobie od razu pomyślałam,że oddam Ci trochę moich mdłości i w ogóle,co byś poczuła,że w ciąży jesteś.
Jakby ktoś jeszcze chciał to wysyłam fluidki,ale w pakiecie z ble,nie ma tak dopbrze:-p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jeżyk,powodzenia,oszczędzaj się.
Buziaki wszystkim.Papapa.

a ja się właśnie objadam zupką jarzynową z kalarepką.... kupiłam sobie dzis witaminki, feminatal dla kobiet planujących dziecko, tran no i witaminki dla mojego m :-) wydałam aż 80 zł ...
szafirek właśnie, a test robiłaś?

Witaj Gabi i pixella

Gabi już niedługo i powinno się wszystko unormować i mniej powinno być Ci bleee.. Trzymaj się dzielnie i DAWAJ nam przydkład jak znosić dolegliwości ciążowe ;-)

pixella nie ma teraz tanich leków.. niestety

a ja zmyka dziewczynki

Miałam być na chwilkę a się zasiedziałam

Buziam wszystkie

gabi trzymaj się, jeszcze kilka tygodni i może będzie lepiej...moja recepta na mdłości to woda i sucharek w łóżku.

ciekawe czy moja 2@przyjdzie w terminie heheh bo jak was podczytuje to zaczynam mieć wątpliwości, jak do tej pory z moich obserwacji wynika, że owulka była 15-16dc czyli normalnie, śluziku miałam tyle, że się sama zdziwiłam i chętkę na mojego m....dziewczyny ja jestem jak zwierzatko tego dnia hehe!!! aż wstyd....\ech tez bym sobie poszła na disco ale mój m pewie wróci z budowy skotłowany....

reklama
Do góry