reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej, pytanie o acard. Od lat mam problem z bólem łydek, ale to nie reumatyzm. Myślę, że acard nie zaszkodzi i chce też zrobic wszystko przy ew ciąży... Kiedy zaczelyscie brać acard? Przed ciąża, w ciazy, ale w którym momencie?
Ja zaczęłam brać 8 miesięcy przed ciąża w czasie starań i brałam do 34 tygodnia

Właśnie mogę we wrześniu lub dopiero w marcu. Na luty mamy zarezerwowana wycieczkę. Ale mąż już nie chce bez leków i ogólnie tak już chyba stracił nadzieję
Musicie wy podjąć sami decyzję... Wierzę, że każda będzie słuszna [emoji8]
Tak, czytam o tym:) to forum mnie wciągnęlo, bo daje nadzieję i mimo, że wirtualne, to ogromne wsparcie. Staramy się, teraz byl ten czas. Od teraz czekanie na @,albo brak @ byle do 21... ;)
Mam tak samo, cały czas szukam informacji, co zrobić, jak zrobić, o co pytać w razie czego lekarza, czego oczekiwać....
Podobnie testujemy, ja do 18-19 czekam [emoji16]
Dziewczyny, który kwas foliowy jest najlepszy, folik?
Ja biorę folik, bo mam, ale jak skończę, będę brała solgar metylowany.
Ja też biorę folik [emoji6] ponoć to jedyny LEK a nie suplement diety [emoji6]

Musicie wy podjąć sami decyzję... Wierzę, że każda będzie słuszna [emoji8]Mam tak samo, cały czas szukam informacji, co zrobić, jak zrobić, o co pytać w razie czego lekarza, czego oczekiwać....
Podobnie testujemy, ja do 18-19 czekam [emoji16] Ja też biorę folik [emoji6] ponoć to jedyny LEK a nie suplement diety [emoji6]
Teraz to czekanie i właśnie szukanie, co zrobić, żeby było dobrze i bezpiecznie urodzić zdrowe dziecko. Albo @ przyjdzie, albo nie ;) dopiero wtedy będę leciała po test, inaczej by korcilo ;) więc wolę nie mieć pod ręką.

reklama
Do góry