A w diagnostyce z krwi czy wymaz.?Ja robiłam w labo w diagnostyce. Zastanawiałam się nad ta opcja z kurierem, ale wyobraziłam sobie, ze coś mogą namieszać albo kurier zgubi moja „przesyłkę” i w końcu stanęło na labo. Za 3 badania wyszło 700, ale dostałam 5% zniżki na kartęprzez internet byłoby o polowe taniej, ale jakoś czułam się bezpieczniej robiąc to labo, a akurat pieniądze to najmniejszy problem. Wyniki miałam jakoś po mniej niż 2 tyg.
reklama
mohaaa
Fanka BB :)
Z krwiA w diagnostyce z krwi czy wymaz.?
Wiatraki
Tak, czytam o tymBędziesz się bała, nie ma się co oszukiwać, ale trzeba nad tym strachem panować, oswajać go i mówić o nim. Jak się powie głośno, to wtedy niektóre rzeczy wydają się mniej straszne, niż jak tylko siedzą w naszej głowie. A na forum jest mnóstwo dowodów na to, że po poronieniu można donosić bezpiecznie ciążę, czy to na lekach, czy to bez nich i tego trzeba się trzymać [emoji5]
Wiatraki
Jak piszą dziewczyny, zawsze będziemy sie baly. Ciąża po stracie będzie zawsze inna, niż bez... Wspaniale, ze sie udało. Daj znać, co u lekarza, trzymam kciuki!Ja poroniłam w kwietniu 2018 roku teraz robialam testy pozytywne jutro pierwsza wizyta strasznie się boje
ania280891
Dziewczyny, który kwas foliowy jest najlepszy, folik?
Fado123
Według mnie te zmetylowane, ja po 2 poronieniu brałam z solgalur , nie wiem czy pomógł ale 3 ciąża wzorowoDziewczyny, który kwas foliowy jest najlepszy, folik?
Wiatraki
Ja biorę folik, bo mam, ale jak skończę, będę brała solgar metylowany.Dziewczyny, który kwas foliowy jest najlepszy, folik?
ania280891
O dzięki, nie wiedziałam nawet, że jest coś takiego jak zmetylowany kwas foliowy 
reklama