reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja robiłam w labo w diagnostyce. Zastanawiałam się nad ta opcja z kurierem, ale wyobraziłam sobie, ze coś mogą namieszać albo kurier zgubi moja „przesyłkę” i w końcu stanęło na labo. Za 3 badania wyszło 700, ale dostałam 5% zniżki na kartę :D przez internet byłoby o polowe taniej, ale jakoś czułam się bezpieczniej robiąc to labo, a akurat pieniądze to najmniejszy problem. Wyniki miałam jakoś po mniej niż 2 tyg.
A w diagnostyce z krwi czy wymaz.?

reklama
Będziesz się bała, nie ma się co oszukiwać, ale trzeba nad tym strachem panować, oswajać go i mówić o nim. Jak się powie głośno, to wtedy niektóre rzeczy wydają się mniej straszne, niż jak tylko siedzą w naszej głowie. A na forum jest mnóstwo dowodów na to, że po poronieniu można donosić bezpiecznie ciążę, czy to na lekach, czy to bez nich i tego trzeba się trzymać [emoji5]
Tak, czytam o tym:) to forum mnie wciągnęlo, bo daje nadzieję i mimo, że wirtualne, to ogromne wsparcie. Staramy się, teraz byl ten czas. Od teraz czekanie na @,albo brak @ byle do 21... ;)

reklama
Hej, pytanie o acard. Od lat mam problem z bólem łydek, ale to nie reumatyzm. Myślę, że acard nie zaszkodzi i chce też zrobic wszystko przy ew ciąży... Kiedy zaczelyscie brać acard? Przed ciąża, w ciazy, ale w którym momencie?

Do góry