Wiem że minie. Po pierwszym po 2 msc już zylam normalnie. Teraz minęły 3 i dalej kiepskoKochana, też tak miałam po poronieniu... Nie moglam spojrzeć na ciężarna... Minie to, na pewno.
reklama
Paula919191
Fanka BB :)
Jeśli nie robiłaś jeszcze kariotypu to możecie z mężem spróbować na NFZ. Mi się udało w stosunkowo krótkim czasie i zaoszczędziliśmy 800zl bo tyle kosztuje badanie dla 2osob. Jak będziesz miała pytania to pisz powiem Ci co i jakMam głupie pytanie. Bo miałam do zrobienia wariant MTHFR, czynnik v Leiden i mutacje 20210 g-a genu protrombiny. To jest badanie kariotypu? Czy kariotyp to jeszcze coś innego? Dla mnie to czarna magia
Aneczka85_01
Mam głupie pytanie. Bo miałam do zrobienia wariant MTHFR, czynnik v Leiden i mutacje 20210 g-a genu protrombiny. To jest badanie kariotypu? Czy kariotyp to jeszcze coś innego? Dla mnie to czarna magia
Ja właśnie dzisiaj robiłam kariotypy z mężem i za ok 1,5 mc wynik ma być dopiero . Skierowanie dostałam na NFZ
mohaaa
Długo... ja jestem zbyt niecierpliwa chybaJa właśnie dzisiaj robiłam kariotypy z mężem i za ok 1,5 mc wynik ma być dopiero . Skierowanie dostałam na NFZ
Aneczka85_01
Długo... ja jestem zbyt niecierpliwa chyba![]()
Ja tez ale wyników nie przyspiesze, udało się szybko do genetyka dostać i badania zrobić wiec teraz czekać na wyniki
reklama
nnat.
Musisz na swój sposób przejść żałobę. I daj sobie tyle czasu ile potrzebujesz. Ja tydzień po musiałam wziąć się w garść i żyć normalnie. Ale zdarza mi się i do dziś gorzko zaplakac. 4 miesiące po.Wiem że minie. Po pierwszym po 2 msc już zylam normalnie. Teraz minęły 3 i dalej kiepsko