reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mam kolejny wynik, rozumiem, ze tez jest Ok?
8F7FCC09-7197-4595-9D76-CE70CC76C5D7.jpeg

Mam głupie pytanie. Bo miałam do zrobienia wariant MTHFR, czynnik v Leiden i mutacje 20210 g-a genu protrombiny. To jest badanie kariotypu? Czy kariotyp to jeszcze coś innego? Dla mnie to czarna magia

Mam głupie pytanie. Bo miałam do zrobienia wariant MTHFR, czynnik v Leiden i mutacje 20210 g-a genu protrombiny. To jest badanie kariotypu? Czy kariotyp to jeszcze coś innego? Dla mnie to czarna magia
Jeśli nie robiłaś jeszcze kariotypu to możecie z mężem spróbować na NFZ. Mi się udało w stosunkowo krótkim czasie i zaoszczędziliśmy 800zl bo tyle kosztuje badanie dla 2osob. Jak będziesz miała pytania to pisz powiem Ci co i jak :)

Ja właśnie dzisiaj robiłam kariotypy z mężem i za ok 1,5 mc wynik ma być dopiero . Skierowanie dostałam na NFZ

reklama
Wiem że minie. Po pierwszym po 2 msc już zylam normalnie. Teraz minęły 3 i dalej kiepsko
Musisz na swój sposób przejść żałobę. I daj sobie tyle czasu ile potrzebujesz. Ja tydzień po musiałam wziąć się w garść i żyć normalnie. Ale zdarza mi się i do dziś gorzko zaplakac. 4 miesiące po.

Do góry