mohaaa
Fanka BB :)
@Paula919191 co w końcu Tobie kazał Piatkowski sprawdzić? Jakie badania masz za sobą?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pierwsze poronienie 06.03, drugie 01.06.
Mój mąż miał 10 dni temu zabieg usunięcia zylaka powrózka nasiennego, bo okazało się, ze ma 0% prawidłowych plemników. Ja robiłam badania genetyczne i czekam jeszcze na wynik 2 wskaźników, na razie wiem, ze nie mam mutacji w MTHFR. Także myśle, ze przynajmniej do połowy października musimy czekać zanim plemniki się odrodzą sprawdzimy po 3 miesiącach od zabiegu czy ich jakość się poprawiła. Jak już będę miała wyniki genetyczne, to idę do gina i zobaczymy co będzie chciał jeszcze sprawdzić.
Dziwnę że nie dostałaś , ja przy 2 poronieniach za każdym razem dostałam ,mimo braku przeciwciałDziewczyny które miały ciąże biochemiczna z grupa krwi - dostaliście imunoglobine ? Ja teraz tak myśle czy nie powinnam była dostać [emoji24] a to już tydzień minął . Napisałam do gin ale zanim mi odpisze to chyba padnę na zawał . Po zabiegu w zeszłym roku dostałam zastrzyk
Dziwnę że nie dostałaś , ja przy 2 poronieniach za każdym razem dostałam ,mimo braku przeciwciał
Aha no to w takim wypadku to nie wiem , bo mi 2 razy ciąża się rozwijała , raz miałam łyżeczkowanie a 2 raz po tabletkach ,a u Ciebie w zasadzie gdyby nie to że się staracie ,to mogłabyś nie wiedzieć że była ,po prostu @ się spóźniłaJa tez dwa razy dostałam , a teraz wogole nie pomyślałam może za wczesna ciąża była ? Beta dzień przed spodziewana miesiączka 21,6 a po 4 dniach już spadła do 7,6. Może dlatego ? Ciekawe co gin mi napisze
Aha no to w takim wypadku to nie wiem , bo mi 2 razy ciąża się rozwijała , raz miałam łyżeczkowanie a 2 raz po tabletkach ,a u Ciebie w zasadzie gdyby nie to że się staracie ,to mogłabyś nie wiedzieć że była ,po prostu @ się spóźniła
mi powiedzielei ze nie trzeba bo nie wytworzylo sie polaczenie miedzy dzieckiem i krwia mamy wiec nie ma ryzykaDziewczyny które miały ciąże biochemiczna z grupa krwi - dostaliście imunoglobine ? Ja teraz tak myśle czy nie powinnam była dostać [emoji24] a to już tydzień minął . Napisałam do gin ale zanim mi odpisze to chyba padnę na zawał . Po zabiegu w zeszłym roku dostałam zastrzyk