reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@młoda1994 kreska testowa zawsze będzie Ci się pokazywać czy masz owu czy nie to o niczym nie świadczy. Może krócej moczylas i stąd bledsza. Jeśli masz długie cykle wątpię żeby owulka była tak wcześnie. Nigdy nie sprawdzałam temperatury wyciągu cyklu to w tym nie pomogę ale z nią też bywa różnie i nie sugerowałbym się tylko tym. Czy zaobserwowalas śluz?

reklama
@młoda1994 kreska testowa zawsze będzie Ci się pokazywać czy masz owu czy nie to o niczym nie świadczy. Może krócej moczylas i stąd bledsza. Jeśli masz długie cykle wątpię żeby owulka była tak wcześnie. Nigdy nie sprawdzałam temperatury wyciągu cyklu to w tym nie pomogę ale z nią też bywa różnie i nie sugerowałbym się tylko tym. Czy zaobserwowalas śluz?
Śluz mam cały cykl lejacy się i przezroczysty.

Ty też mnie nie zrozumiałaś. Wiem że kreska testowa się pokazuje nawet gdy owu nie ma ale chodzi mi o to że od 17dc kreska testowa ciemniala z każdym dniem aż do wczoraj. A dzisiaj znowu kreska testowa wyszła bledsza niż wczoraj. Czyli kreska zaczyna blednac.

Na wyregulowanie okresu biorę od 2dc castagnusa i od 10dc pije clavelle ale wiem że to może być za krótko żeby mi w tym cyklu skrócić cykl choć wszystko jest możliwe.

Czekam na @ zobaczę kiedy przyjdzie i od lipca zaraz po @ zacznę robić testy przez cały cykl. Jeśli w lipcu mi nie pokaże uśmiechniętej buźki to od sierpnia nie robię testów owu wogule bo to szkoda mojego czasu nerwów i przede wszystkim pieniędzy.

Ty też mnie nie zrozumiałaś. Wiem że kreska testowa się pokazuje nawet gdy owu nie ma ale chodzi mi o to że od 17dc kreska testowa ciemniala z każdym dniem aż do wczoraj. A dzisiaj znowu kreska testowa wyszła bledsza niż wczoraj. Czyli kreska zaczyna blednac.

To Ty nas nie rozumiesz. Negatywny test to negatywny. To że kreski testowe zaczęły blednąć o niczym nie świadczy. Też tak miałam raz ciemniały raz bledły, później znów były ciemniejsze.

Laski mam głupie pytanie, wiem że to indywidualna decyzja i opinie są różne, powiedzcie kapalyscie się w ciazy w morzu ? Ja właśnie jestem na plaży i jest tak gorąco że dwa razy już się kapalam po 10 minut bo inaczej się ugotować można

Laski mam głupie pytanie, wiem że to indywidualna decyzja i opinie są różne, powiedzcie kapalyscie się w ciazy w morzu ? Ja właśnie jestem na plaży i jest tak gorąco że dwa razy już się kapalam po 10 minut bo inaczej się ugotować można
Ja mieszkam nad morzem ale mi słabo w taki gorąc że nawet nie myślę o plaży [emoji4]
W zatoce bym się nie odważyła, ale na otwartym morzu to tak [emoji4]

Dziewczyny A możecie mi pomóc w jednej sprawie. Otóż to choruje na tarczyce niedoczynność hashimoto i każdy lekarz mówi mu że nie mogę zażywać jodu ani witamin które zawierają jod w sobie. A chciałabym zażywać jakieś dodatkowe witaminy prócz clavelli i castagnusa (to zażywam na wyregulowanie @). Znacie może jakieś witaminy bez zawartości jodu?

reklama
@młoda1994 Miositogyn mi pomógł na wyrównanie cyklu

Załączniki

• IMG_20190507_143614.jpg
    IMG_20190507_143614.jpg
    555,3 KB · Wyświetleń: 47
Do góry