młoda1994
Fanka BB :)
Rozumiem. Każdy ma swoje sposoby. Dokładnie nikt nie powinien Ci zarzucać że masz dac małej wodę. To jest twoja indywidualna sprawa.W takie upały po prostu częściej przystawiam do piersi. Bywa i tak, że nawet co godzinę. Po to właśnie aby się napila wtedy wiem że nie potrzebuje wody. Dzieci karmione mm to troszkę inna bajka, bo ten pokarm mają "treściwy", on się nie zmienia tak jak mleko mamy. Poza tym jego nie można dawać aż tak często, dlatego przy karmieniu mm jestem w stanie zrozumieć że ktoś daje dziecku wodę. A czy z cukrem czy bez, nie będę się wypowiadać bo nie zagłębiałam się tak mocno w temat
Inna sprawa, że każdy ze swoim dzieckiem robi jak uważa za słuszne i tu już nikt nie powinien się wtrącać, dlatego mnie tak bardzo irytuje jak słyszę wiecznie "daj jej wody"
Myślę że jak ktoś daje wodę dzieciom to nic złego ponieważ mój brat i dzieci mojej siostry są zdrowi nic im nie ma.
Jeśli nie chcesz to podawać Wiki wody to tak rób. Nikt nie powinien się wtrącać. Każda kobieta ma swój instynkt i robi jak najlepiej dla swojego dziecka.