NadziejawPanu
Zaciekawiona BB
@Takaja123 Resztę wyników będę mieć na wizycie 2 lipca u hematologa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu nie dajesz wody? Dlaczego nie wolno?jak dobrze pamiętam moja mama jak urodziła mojego najmłodszego brata 13 lat temu to dawała wodę letnia z cukrem do picia. Moja siostra też wodę dawała od 1 miesiąca życia. Tylko woda przefiltrowana i letnia.Nie daje wody, tylko piers. Wieczorami jeszcze mm. I muszę walczyć z tym nie dawaniem wody, bo teściowa codziennie mi gada "daj się jej napić wody, jej się chce pić".... A ja mowie ze takim dzieciom nie powinno się dawać wody. Następnego dnia powtórka z rozrywki.... I mąż niestety też chce jej dawać wodę. Także ciężki temat. Jak jest ze mną, wody nie ma i kropka
A w jakim celu dawala takiemu małemu dziecku cukier do wody ? Pytam bo nie mam pojecia [emoji16]A czemu nie dajesz wody? Dlaczego nie wolno?jak dobrze pamiętam moja mama jak urodziła mojego najmłodszego brata 13 lat temu to dawała wodę letnia z cukrem do picia. Moja siostra też wodę dawała od 1 miesiąca życia. Tylko woda przefiltrowana i letnia.
No do picia jak dziecku pić się chciało.A w jakim celu dawala takiemu małemu dziecku cukier do wody ? Pytam bo nie mam pojecia [emoji16]
To chyba jakieś dawne metody, fakt nie mam dzieci ale wydaje mi się że tak się już nie robi bo po co jak dziecko nie zna smaku cukru ? Hmm nie wiem chyba żeby się nie odwodnilo? Nie mam pojeciaZawsze u nas w rodzinie jak dziecku się pić chciało to dawała wodę ale z pół łyżeczki cukru tylko bo takiej sama wodę letnia nie chcieli pić.