reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ciężko takiemu małemu bidulkowi napewno, w takim razie życzę duuuuzo cierpliwości kochana [emoji173]
Do 14 było spoko :-) później temp osiągnęła 30 stopni w mieszkaniu i zaczęło być ciężko. Dobrze że jutro trochę chłodniej. Akurat nam się trafiły takie upały :-)

Do 14 było spoko :-) później temp osiągnęła 30 stopni w mieszkaniu i zaczęło być ciężko. Dobrze że jutro trochę chłodniej. Akurat nam się trafiły takie upały :-)
Oj wiem o czym mówisz, my też się męczymy z tymi upałami...siedzimy jak krety z pozasłanianymi oknami żeby tego żaru nie wpuszczać.

Niestety upał daje w kość. My nie możemy wytrzymać a co dopiero takie maluchy.
@Takaja123 U nas jest tak samo jak u lucy. Wiki co 1.5-2h chce cyca. Pewnie się jej chce pić. Nocka była okej, ale w dzień krzyki. Chociaż dziś udało mi się ją zabawić zabawkami dłuższą chwilę :) uśmiechy tej kruszynki są cudowne i dla tych uśmiechów warto walczyć :)

Oj wiem o czym mówisz, my też się męczymy z tymi upałami...siedzimy jak krety z pozasłanianymi oknami żeby tego żaru nie wpuszczać.
@NadziejawPanu to dobre wieści kochana :) a reszta wyników już jest?

@Marika92 najlrpsze życzenia dla Maksia [emoji3590] jest przeuroczy :)

@Lu_cy faktycznie pogoda nie sprzyja jeszcze z takim maluszkiem. Może niebawem będzie chłodniej :)

@kb.karola90 @roki_1991 @Oczekujaca123 kochane, a jak tam Wasze Skarbeczki? :)
Niestety upał daje w kość. My nie możemy wytrzymać a co dopiero takie maluchy.
@Takaja123 U nas jest tak samo jak u lucy. Wiki co 1.5-2h chce cyca. Pewnie się jej chce pić. Nocka była okej, ale w dzień krzyki. Chociaż dziś udało mi się ją zabawić zabawkami dłuższą chwilę :) uśmiechy tej kruszynki są cudowne i dla tych uśmiechów warto walczyć :)
No niestety łatwo nie jest, jutro zapowiadają u nas 26 stopni chociaż pewnie i tak się rozkręci do niewiadomo ilu. Przydałoby się takie 23-24 to by trochę maluchy odpoczęły

reklama
@roki_1991 widzę, że wszędzie te upały takie. Na pewno pić się chce, a dajesz już wodę do picia czy jeszcze sama pierś?

Nie daje wody, tylko piers. Wieczorami jeszcze mm. I muszę walczyć z tym nie dawaniem wody, bo teściowa codziennie mi gada "daj się jej napić wody, jej się chce pić".... A ja mowie ze takim dzieciom nie powinno się dawać wody. Następnego dnia powtórka z rozrywki.... I mąż niestety też chce jej dawać wodę. Także ciężki temat. Jak jest ze mną, wody nie ma i kropka ;)

Do góry