reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ciężko takiemu małemu bidulkowi napewno, w takim razie życzę duuuuzo cierpliwości kochana [emoji173]
Do 14 było spoko :-) później temp osiągnęła 30 stopni w mieszkaniu i zaczęło być ciężko. Dobrze że jutro trochę chłodniej. Akurat nam się trafiły takie upały :-)

Do 14 było spoko :-) później temp osiągnęła 30 stopni w mieszkaniu i zaczęło być ciężko. Dobrze że jutro trochę chłodniej. Akurat nam się trafiły takie upały :-)
Oj wiem o czym mówisz, my też się męczymy z tymi upałami...siedzimy jak krety z pozasłanianymi oknami żeby tego żaru nie wpuszczać.

Niestety upał daje w kość. My nie możemy wytrzymać a co dopiero takie maluchy.
@Takaja123 U nas jest tak samo jak u lucy. Wiki co 1.5-2h chce cyca. Pewnie się jej chce pić. Nocka była okej, ale w dzień krzyki. Chociaż dziś udało mi się ją zabawić zabawkami dłuższą chwilę :) uśmiechy tej kruszynki są cudowne i dla tych uśmiechów warto walczyć :)

Oj wiem o czym mówisz, my też się męczymy z tymi upałami...siedzimy jak krety z pozasłanianymi oknami żeby tego żaru nie wpuszczać.
@NadziejawPanu to dobre wieści kochana :) a reszta wyników już jest?

@Marika92 najlrpsze życzenia dla Maksia [emoji3590] jest przeuroczy :)

@Lu_cy faktycznie pogoda nie sprzyja jeszcze z takim maluszkiem. Może niebawem będzie chłodniej :)

@kb.karola90 @roki_1991 @Oczekujaca123 kochane, a jak tam Wasze Skarbeczki? :)
Niestety upał daje w kość. My nie możemy wytrzymać a co dopiero takie maluchy.
@Takaja123 U nas jest tak samo jak u lucy. Wiki co 1.5-2h chce cyca. Pewnie się jej chce pić. Nocka była okej, ale w dzień krzyki. Chociaż dziś udało mi się ją zabawić zabawkami dłuższą chwilę :) uśmiechy tej kruszynki są cudowne i dla tych uśmiechów warto walczyć :)
No niestety łatwo nie jest, jutro zapowiadają u nas 26 stopni chociaż pewnie i tak się rozkręci do niewiadomo ilu. Przydałoby się takie 23-24 to by trochę maluchy odpoczęły

reklama
@roki_1991 widzę, że wszędzie te upały takie. Na pewno pić się chce, a dajesz już wodę do picia czy jeszcze sama pierś?

Nie daje wody, tylko piers. Wieczorami jeszcze mm. I muszę walczyć z tym nie dawaniem wody, bo teściowa codziennie mi gada "daj się jej napić wody, jej się chce pić".... A ja mowie ze takim dzieciom nie powinno się dawać wody. Następnego dnia powtórka z rozrywki.... I mąż niestety też chce jej dawać wodę. Także ciężki temat. Jak jest ze mną, wody nie ma i kropka ;)

Do góry