Lu_cy
Fanka BB :)
Upał i ciągle chce cycaOjoj A co to się dzieje, kolki? Upał też napewno daje się we znaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Upał i ciągle chce cycaOjoj A co to się dzieje, kolki? Upał też napewno daje się we znaki
Ciężko takiemu małemu bidulkowi napewno, w takim razie życzę duuuuzo cierpliwości kochana [emoji173]Upał i ciągle chce cyca
Do 14 było spoko :-) później temp osiągnęła 30 stopni w mieszkaniu i zaczęło być ciężko. Dobrze że jutro trochę chłodniej. Akurat nam się trafiły takie upały :-)Ciężko takiemu małemu bidulkowi napewno, w takim razie życzę duuuuzo cierpliwości kochana [emoji173]
Oj wiem o czym mówisz, my też się męczymy z tymi upałami...siedzimy jak krety z pozasłanianymi oknami żeby tego żaru nie wpuszczać.Do 14 było spoko :-) później temp osiągnęła 30 stopni w mieszkaniu i zaczęło być ciężko. Dobrze że jutro trochę chłodniej. Akurat nam się trafiły takie upały :-)
Tak ale ruchliwość jest słaba po 4 godzinach obserwacji ruchliwość jest 15%Ja się nie znam, ale z tego co widać to 45% jest prawidłowych plemników. Jak patrzę na 0% mojego męża , to te 45% wydaje mi się super wynikiem
Do 14 było spoko :-) później temp osiągnęła 30 stopni w mieszkaniu i zaczęło być ciężko. Dobrze że jutro trochę chłodniej. Akurat nam się trafiły takie upały :-)
Oj wiem o czym mówisz, my też się męczymy z tymi upałami...siedzimy jak krety z pozasłanianymi oknami żeby tego żaru nie wpuszczać.
@NadziejawPanu to dobre wieści kochana a reszta wyników już jest?
@Marika92 najlrpsze życzenia dla Maksia [emoji3590] jest przeuroczy
@Lu_cy faktycznie pogoda nie sprzyja jeszcze z takim maluszkiem. Może niebawem będzie chłodniej
@kb.karola90 @roki_1991 @Oczekujaca123 kochane, a jak tam Wasze Skarbeczki?
No niestety łatwo nie jest, jutro zapowiadają u nas 26 stopni chociaż pewnie i tak się rozkręci do niewiadomo ilu. Przydałoby się takie 23-24 to by trochę maluchy odpoczęłyNiestety upał daje w kość. My nie możemy wytrzymać a co dopiero takie maluchy.
@Takaja123 U nas jest tak samo jak u lucy. Wiki co 1.5-2h chce cyca. Pewnie się jej chce pić. Nocka była okej, ale w dzień krzyki. Chociaż dziś udało mi się ją zabawić zabawkami dłuższą chwilę uśmiechy tej kruszynki są cudowne i dla tych uśmiechów warto walczyć
@roki_1991 widzę, że wszędzie te upały takie. Na pewno pić się chce, a dajesz już wodę do picia czy jeszcze sama pierś?