reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam:-)U nas dziś piękna pogoda.

AgaIrl trzymam kciuki za II krechy.

Słodziutka fajnie że już masz M w domu i że sie wyjaśniło co to było.

Wróbelek gdybym mogła to bym ci trochę tego naszego słońca przesłała,Zyczę ci tego pieska.

Gabi,Mirka trzymajcie sie i dalej do przodu.

Magdaf tylko się nie zamartwiaj,

Sylwia M mocno przytulam.

Wsyzstkie poydrawiam i zycze miego dnia.

reklama
Acha i znowu śniły mi się dwie krechy na teście więc chyba znowu nic z tego:crazy:

I jakbym mogła to bym cały czas coś jadła,to nienormalne,M mi dziś powiedział,że się zmieniłam po buzi że jakoś spuchłam:wściekła/y:nie wiem czy to miał byc komplement ale sie załamalam:wściekła/y:

Witam.....
Sylwia.....bardzo mi przykro......trzymaj sie-tulę do serduszka...
Magda....czytałam akurat wczoraj,że zapalenie żołądka nie ma wpływu na ciąże...trzymam kciuki i podziwiam Cię za siłę jaką masz w sobie....
Selenka,Słodziutka....duzo zdrówka i pozdrowionka dla mężów....
Gabi,Mirka,Mordoklejka.....zdrówka..
Syla...naładuj swoje "akumulatorki"pozytywną energią....
Kasiek,Allaa,Aslo,Dlaczegotak,Alicja,Alutka,Wróbelek,Jezyk,
Cyniczna,Aga Ir,Karola,Asiq,Mała,Niusi@,......i wszystkie niewymienione dziewczynki pozdrawiam serdecznie i zycze pogody ducha.......

Ostatnia edycja:
witam laseczki:-)
Witam nowe dziewczyny szkoda tylko ze w takich okolicznosciach sciskam mocno ...jeszcze wyjdzie słoneczko i dla Nas :tak:
edytko selenko pozdro dla Waszych M fajnie ze juz macie ich w domciu:tak:
aga irl kuchnia cud malina
mirus gabi mordoklejka piszcie jak tam wasze brzusie ...rosna?
pozdrawiam Wszystkie dziewczynki od A do Z

U mnie dzisiaj piekny śluzik ..i tak strasznie mnie korci czy nie skorzystac i zapedzic M do roboty hehe;-)

witajcie!

u mnie wszystko ok, wczoraj byłam na usg polączonym z badaniem prenatalnym, na usg było fajnie, widzielismy dzidzolka bardzo dokładnie...liczylismy paluszki, obejrzelismy kregosłup, był zołądek wypełniony, czyli przewód pokarmowy w pełni sie wykształcił, był pełny pecherz czyli z nerkami wszystko ok, widzielismy dwie małe stópki...przez wiekszosc badania dzidzia głaskała sie po głowie, lizała paluszki....było fajnie, ale najwazniejsze ze wszystko ok, i z przeiernoscia karkowa, i z koscia nosowa, wymiary wieksze niz powinien....wg usg ma 13 tyg....
niestety nie mam zdjec bo sie dzidziol krecił strasznie i samo badanie trawło długo, bo prawie 30 min i było powolne, ale przez to dokładne

wysłam fluidki ciazowe bo sie ktos tu o nie upominał :-D
```````````````````````````````````````
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
``````````````````````````````````````
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sicskam wszystkie i całuje w czołka

reklama
madzia ja skorzystam i wezme troche tych fluidkow,.....przydadza sie....
marzenka ja to widze ze kolejna na testowanie chyba bedziesz co????korzystaj korzystaj....niestety nie zawsze sie udaje wiec.....na co czekac?hehhe
edytko a jak wiesiu? lepiej troszke dzis?
selena? a twoj M? mam nadzieje ze odpoczywa i sie regeneruje przed powrotem do pracy....
mordoklejko gratuluje pieknych wynikow....tak trzymac....
mirus....niech rosnie ten brzusio och niech rosnie! ja juz mialam w tym czasie dosc ....odstajacy ze tak powiem i nie wchodzilam w wiekszosc rzeczy hehehhe...ale coz....tak to jest jak sie jest w ciazy heheh...
magdus dziekuje za komplenent odnosnie kuchni....mnie tez sie podoba hehhe
karola....pozdroofka....
agus a co ty tak malo do nas wpadasz? mam nadzieje ze samopoczucie u ciebie i twoje sprawy ida w dobrym kierunku...
aaaa kasiek.....widze ze i ciebie jakos mamlo....hehhe...pewno jak przyleziesz to nas powalisz moze nowym suwaczkiem co????hahhaha...
gabi???jak samopoczucie dzis????zdrowsi???
hmmmm.....reszte nie wymieniona serdecznie pozdrawiam....ja jak zawsze zaraz lece do szkoly heheh....ech ....busy jestem...hahhaha...ale prosiak poporcjowany....pochowany do zamrazarki...dokupilam 25 ud wielkich z kurczaka...wiec siostra za tydzien moze spokojnie przylatywac z glodu nie umrzemy heheh...obiadek zrobiony....jeszcze prasowanie...ale to jak dzieci odbiore to sie wezme....bo jutro trza cos popracowac hehehhe.....wysylam buziaki.....
ale mi post wyszedl hahhahaha...ale co tam.....bede teraz rzadziej ale za to w wersji MAXI hahhaha....milego dnia dziewczyneczki pa

Do góry