reklama
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
Dzięki Gabi troszkę mnie uspokoiłaś!!!!!!!
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Witam Was:-):-):-)
Poroniłam.....po raz drugi:---(
Staram się byc twarda, nie załamywac się i troche nawet mi sie to udaje Ale ciągle zdarzają się momenty, że ocieram łzy, głaszczę się po brzuchu i mówię "szkoda, że Ciebie tam nie ma":-(
Dzisiaj byłoby 9 tygodni i 1 dzień:-(
Moja pierwszą ciążę poroniłam też w 8 tygodniu, po trzech miesiącach znów ujrzałam dwie piękne kreseczki i tym razem mogłam cieszyc sie z nich do samego końca, no i nadal się cieszę bo mam mojego cudnego Marcelka:-)
Mam nadzieję, że teraz będzie podobnie bo razem z mężęm bardzo marzymy o kolejnej dzidzi:-)
Pozdrawiam:-)
Poroniłam.....po raz drugi:---(
Staram się byc twarda, nie załamywac się i troche nawet mi sie to udaje Ale ciągle zdarzają się momenty, że ocieram łzy, głaszczę się po brzuchu i mówię "szkoda, że Ciebie tam nie ma":-(
Dzisiaj byłoby 9 tygodni i 1 dzień:-(
Moja pierwszą ciążę poroniłam też w 8 tygodniu, po trzech miesiącach znów ujrzałam dwie piękne kreseczki i tym razem mogłam cieszyc sie z nich do samego końca, no i nadal się cieszę bo mam mojego cudnego Marcelka:-)
Mam nadzieję, że teraz będzie podobnie bo razem z mężęm bardzo marzymy o kolejnej dzidzi:-)
Pozdrawiam:-)
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Witaj kochanie!!!
Ja też poroniłam już dwa razy, teraz jestem w ciąży i każdego dnia drżę ze strachu, ze znowu coś się stanie... Wiem co czujesz, ale im szybciej się pozbierasz, tym lepiej dla Ciebie... Tulę Cie mocno....
Ja też poroniłam już dwa razy, teraz jestem w ciąży i każdego dnia drżę ze strachu, ze znowu coś się stanie... Wiem co czujesz, ale im szybciej się pozbierasz, tym lepiej dla Ciebie... Tulę Cie mocno....
magdalenka38
Fanka BB :)
Sylwia - bardzo mi przykro, że witam Cię w takich okolicznościach
:-(
Niech ukojeniem dla Ciebie będzie mały szkrab.
:-(
Niech ukojeniem dla Ciebie będzie mały szkrab.
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Dziewczynki, jak Wam minął dzień??:-)
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Nikogo nie ma, więc uciekam....
Dziewczynki, zbliża się nocka, więc potrzebującym ślę fluidki:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dziewczynki, zbliża się nocka, więc potrzebującym ślę fluidki:
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Miruś, ja jestem padnięta. W pracy mam taki zapiernicz, że jeszcze zostaję po godzinach (w zeszłym i w tym tygodniu). Dzisiaj wyszłam o czasie, bo już nie miałam siły i stwierdziłam, że się zregeneruję na jutro i na piątek. Miałam plan, żeby przyjść do domu, zjeść coś, wziąć prysznic i odpocząć. Ale przyjechał dzisiaj stolarz i zdążyłam tylko zjeść... A siedzi jeszcze i mam nadzieję, że zaraz sobie pójdzie, bo już mnie zaczyna trafiać. Jestem naprawdę bardzo zmęczona.............. Ale sobie pomarudziłam.
A tak poza tym to nadal się łudzę. No i przez to zaczęłam się zdrowiej odżywiać, heheh. Chociaż dzisiaj i wczoraj to niekoniecznie. Ale gotuję sobie właśnie fasolkę, bo ostatnio mam taką ochotę na zieloną fasolkę, że szok.
A tak poza tym to nadal się łudzę. No i przez to zaczęłam się zdrowiej odżywiać, heheh. Chociaż dzisiaj i wczoraj to niekoniecznie. Ale gotuję sobie właśnie fasolkę, bo ostatnio mam taką ochotę na zieloną fasolkę, że szok.
reklama
witam was,jestem tu prawie nowa choć może nie aż tak,pisałam już tu kiedyś o odszkodowaniu po poronieniu,też mnie to spotkało 2 razy ,a teraz jestem w ciązy po raz trzeci,nie jest dobrze [moja historia na "odnaleziona przyzyna poronień,strona 2],ale się nie załamuje,za pierwszym razem było źle [8 tydzień]za drugim nie załamałam się choć musiałam pochować swoje dziecko [19 tydzień],a wiadomo czym jest pogrzeb dla rodzica...ale ja mam do tych spraw inne podejście i nie dołuje się,i choćbym miała poronić dziesięć razy spróbuje po raz jedenasty,nie jestem pełna optymizmu co do tej ciązy,jestem w 8 tygodniu a już mam problemy ze zdrowiem,a żeby tego było mało doszło zapalenie błony śluzowej żołądka i prawie nic nie jem,czy będzie dobrze czas pokarze,ja jak narazie cierpliwie znoszę ból żołądka który jest ze mną 24 h na dobę i mdłości [kto powiedział że poranne],ja mam je przez cały cza,:-).i czekam......