Paula919191
Fanka BB :)
@Takaja123 dobrze że wzięłaś natychmiast sprawy w swoje ręce i na pewno to zaowocuje niebawem dwiema kreseczkami . Trzymam za Ciebie mocno kciuki :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fizycznie bardzo dobrze, żadnych bóli,lekkie plamienia. Psychicznie wiadomo...nie jest łatwo ale staram się wracać do normalności. Jutro jedziemy z mężem do domku nad jezioro na kilka dni. Myślę że dobrze nam zrobi zmiana otoczenia. Ale wiesz co mam podobne odczucia jak ty co do swojego męża mówiłam mu że zależy mi na tym, żeby zrobił badania nasienia tak wiesz żeby sprawdzić z każdej strony to co możemy sprawdzić. Ja się bardzo zaangażowałam w badania,trochę to mi nawet daje ulgę że działam. No i ja w tak krótkim czasie mam już prawie wszystko zrobione l,tylko czekać na wyniki a on się nie zaangażował i chyba liczy na to że sama to za niego załatwię. Więc mu wczoraj w nerwach mówię że może mam spermę za niego oddać skoro nie interesuje się tematem to wtedy dopiero zadzwonił gdzie trzeba...@Paula919191 nie byłoby całej tej sprawy gdyby normalnie ze mną rozmawiał. Nie wiem co sobie myślał, że przejdzie samo i nic nie powie. Teraz już ja go przypilnuje. Wizyta w środę tak lekarz mówił o tej Środzie ale jest 1 maja więc chyba się zapomniał zobaczymy.
A Ty kochana jak się czujesz?
Niestety zdarzają się, ale jak usg i krew wychodzi dobrze to nie ma czym się martwić Wyniki masz świetne. Więc myślę, że nie musisz się nad tym więcej zastanawiać Powodzenia!A zdarzaja sie pomylki w druga strone? Ja mam takie.Zobacz załącznik 967024
Wiesz jak jest z facetami, to całkiem inne myślenie jest - oni są nieprzyzwyczajeni że z problemem idzie się do lekarza. Mój też bardzo przeżywał urologa, ale z gabinetu to prawie na skrzydłach wyfrunał bo tak go dobrze lekarz nastawił :-) I po tej wizycie za miesiąc byłam w ciąży@Paula919191 nie byłoby całej tej sprawy gdyby normalnie ze mną rozmawiał. Nie wiem co sobie myślał, że przejdzie samo i nic nie powie. Teraz już ja go przypilnuje. Wizyta w środę tak lekarz mówił o tej Środzie ale jest 1 maja więc chyba się zapomniał zobaczymy.
A Ty kochana jak się czujesz?
Mój mąż tylko nasienie badał a że wyszło kiepsko to go trochę podrasowałam suplementami i się udało. Wydaje mi się że w moim przypadku to bardziej psychika utrudniała zajście w ciążę@Paula919191 ja teraz mężowi nie odpuszcze jak już wyleczy infekcje zrobi badania nasienia. Bo ja wszystko co mogłam zrobiłam, a on przez 3 miesiące slowkiem nie pisnal. Wybadam go z każdej strony.
@Lu_cy a Twój mąż oprócz badania nasienia coś jeszcze robił? Możesz coś podpowiedzieć co warto jeszcze przebadac?