reklama
Hej dziewczynki,
Chciałam tylko powiedzieć dobry wieczór i dobranoc jednocześnie. Ostatnio mam dużo pracy, dzisiaj musiałam zostać trochę dłużej i jutro mnie też to czeka, pewnie cały ten tydzień.
Poza tym u mnie ok. Staranka w toku, tzn. jestem już po owu. Tempka na razie w górze więc mam nadzieję, że może wreszcie się uda. Cycki mnie co prawda nie bolą, choć ostatnie razy bolały od samego początku, ale to może być przez Bromergon, który biorę - obniża on poziom prolaktyny. A co mi tam chociaż trochę się połudzę, że może akurat. Tak mi w danym momencie lepiej.
Słodziutka, trzymam kciuki za męża.
Selena, piękne fotki, oglądałam na n-k.
Dlaczegotak, buziaki dla dzidzi.
Szafirek pierwszy dzień jest najgorszy potem już będzie lepiej. Hmm, pamiętam jak ja zaczęłam chodzić do przedszkola, pierwszy dzień był ok. A potem to kiedyś tak się mamy kurczowo trzymałam i ryczałam, że sweter jej rozciągnęłam. Tak sobie teraz uświadomiłam, że przecież to bardzo trudny dzień nie tylko dla dziecka, ale też dla rodziców, czasami nawet rodzice go gorzej przeżywają. Ale będzie dobrze!!! Przedszkole bardzo rozwija dzieci i uczy samodzielności w grupie.
A moja siostra dzisiaj poszła do szkoły. Kurcze jeszcze niedawno taka malutka była i pamiętam jak zaczęła mówić pierwsze słowa, a teraz już taka duża panna, heheh.
Gorąco Was wszystkie pozdrawiam!!! Buziaki. Dobranoc pchły na noc, karaluchy pod poduchy!!!
28dni
Chciałam tylko powiedzieć dobry wieczór i dobranoc jednocześnie. Ostatnio mam dużo pracy, dzisiaj musiałam zostać trochę dłużej i jutro mnie też to czeka, pewnie cały ten tydzień.
Poza tym u mnie ok. Staranka w toku, tzn. jestem już po owu. Tempka na razie w górze więc mam nadzieję, że może wreszcie się uda. Cycki mnie co prawda nie bolą, choć ostatnie razy bolały od samego początku, ale to może być przez Bromergon, który biorę - obniża on poziom prolaktyny. A co mi tam chociaż trochę się połudzę, że może akurat. Tak mi w danym momencie lepiej.
Słodziutka, trzymam kciuki za męża.
Selena, piękne fotki, oglądałam na n-k.
Dlaczegotak, buziaki dla dzidzi.
Szafirek pierwszy dzień jest najgorszy potem już będzie lepiej. Hmm, pamiętam jak ja zaczęłam chodzić do przedszkola, pierwszy dzień był ok. A potem to kiedyś tak się mamy kurczowo trzymałam i ryczałam, że sweter jej rozciągnęłam. Tak sobie teraz uświadomiłam, że przecież to bardzo trudny dzień nie tylko dla dziecka, ale też dla rodziców, czasami nawet rodzice go gorzej przeżywają. Ale będzie dobrze!!! Przedszkole bardzo rozwija dzieci i uczy samodzielności w grupie.
A moja siostra dzisiaj poszła do szkoły. Kurcze jeszcze niedawno taka malutka była i pamiętam jak zaczęła mówić pierwsze słowa, a teraz już taka duża panna, heheh.
Gorąco Was wszystkie pozdrawiam!!! Buziaki. Dobranoc pchły na noc, karaluchy pod poduchy!!!
28dni
magdalenka38
Fanka BB :)
also - trzymam kciuki za II kreseczki, nie kreseczki po prostu grube czerwone krechy:-)
Ja się dzisiaj odstresowywałam w kinie - miłośnikom abby polecam Mamma Mia
Ja się dzisiaj odstresowywałam w kinie - miłośnikom abby polecam Mamma Mia
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Selenka,Słodziutka.....duzo zdrowia dla waszych drugich połówek.
Słodziutka....no moje cykle zawsze jakieś pokrecone były 1po 28dniach,2-po 25,3-po 23 i 4 tez po 23dniach ale przed :-( też takie były,niedługo mam wizyte u ginka to pogadam co z tym zrobić bo juz mnie ta rozbieżnośc wpienia.......
Zmykam do łózeczka,zyczę Wam Wszystkim spokojnych snów a Staraczkom owocnej "pracy"....buziaki
Słodziutka....no moje cykle zawsze jakieś pokrecone były 1po 28dniach,2-po 25,3-po 23 i 4 tez po 23dniach ale przed :-( też takie były,niedługo mam wizyte u ginka to pogadam co z tym zrobić bo juz mnie ta rozbieżnośc wpienia.......
Zmykam do łózeczka,zyczę Wam Wszystkim spokojnych snów a Staraczkom owocnej "pracy"....buziaki
kasiekkm
:-):-):-):-):-)WITAM............
Wcozraj odebrałam małego,,było wszystko ok,Pani mówiła,że nie płakał,zjadł wszystko,i szalał, że musiała go uspokajać,heheh:-)a mi kamień z serca,,,,przyszedł uśmiechnięty,mówił,ze było fajnie,,że jutro idzie znowu,,,,,,
Dzisiaj od 7 już w przedszkolu,poszedł zadowolony,,,,,,,
sam wszedł na sale.....................uśmiechnięty.mam nadzieję,że dzisiaj też będzie ok,,,,,,,:-):-):-)
Wcozraj odebrałam małego,,było wszystko ok,Pani mówiła,że nie płakał,zjadł wszystko,i szalał, że musiała go uspokajać,heheh:-)a mi kamień z serca,,,,przyszedł uśmiechnięty,mówił,ze było fajnie,,że jutro idzie znowu,,,,,,
Dzisiaj od 7 już w przedszkolu,poszedł zadowolony,,,,,,,
sam wszedł na sale.....................uśmiechnięty.mam nadzieję,że dzisiaj też będzie ok,,,,,,,:-):-):-)
a ja dzis byłam na usg... wszystko w normie, sluzówka w jamie macicy jednorodna czyli się zregenerowała po zabiegu i jest jej tyle co trzeba a za 1-2 dni jajeczkowanie bo mam sliczny dominujący pecherzyk 21 mm :-)))) i podobno dlatego mogłam mieć ten lekko krwawy sluz .... lekarz był bardzo miły, opowiadał mi co widzi i na koniec powiedział do zobaczenia za 4 mies tym razem z jajeczkiem i dzidziusiemw środku...
morfologie mam idealną, na reszte wyników poczekam jeszcze 2 tyg....
moja mała ma dzi s 38 stopni i katar, ale mędzi i znowu nie chce jeść....a to pech a tu w czwartek do pracy....
morfologie mam idealną, na reszte wyników poczekam jeszcze 2 tyg....
moja mała ma dzi s 38 stopni i katar, ale mędzi i znowu nie chce jeść....a to pech a tu w czwartek do pracy....
a co do rózyczki to jeśli nie mam przeciwciał na te chorobę to po zaszzcepieniu przez 2 mies nie może dojsć do zapłodnienia....czyli musiałabym poczekac na staranka aż do grudnia :-((((... obym jednak była szczepiona....
reklama
kasiekkm
No mój dzielny przedszkolak wrócił do domu,powiedział,że było fajnie,,,,,,,,,,,,że jadł śniadanko, obiadek i zupke heheh( ziemniaczki i miesko,),,,pani krzyczała bo był troszke niegrzeczny ale schował sie za domek.........to psotnik:-):-):-) Mówił ,że było super i jutro będzie spał,,hehe,,,ale ja go zostawie na spanie dopiero ow piatek.........:-):-):-),,,,najważniejsze,że jutro tez idzie,,,,,,,hehehehale jestem z niego dummna,,,,,Mówił jeszcze,że jego kolega pakał bo chciał do mamy,mam nadzieje ze tez szybko sie przyzwyczai............:-):-)
JESTEM DUMNA ZMOJEGO DZIELNEGO CHŁOPCZYKA!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
JESTEM DUMNA ZMOJEGO DZIELNEGO CHŁOPCZYKA!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)