reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja również się dołączam do życzenia Dobrej Nocki, mój M tez jutro idzie do szpitala więc idę się nim nacieszyć , bo pewnie jutro czeka Mnie noc bez niego. Pa:-(

reklama
Hej dziewczynki,

Chciałam tylko powiedzieć dobry wieczór i dobranoc jednocześnie. Ostatnio mam dużo pracy, dzisiaj musiałam zostać trochę dłużej i jutro mnie też to czeka, pewnie cały ten tydzień.

Poza tym u mnie ok. Staranka w toku, tzn. jestem już po owu. Tempka na razie w górze więc mam nadzieję, że może wreszcie się uda. Cycki mnie co prawda nie bolą, choć ostatnie razy bolały od samego początku, ale to może być przez Bromergon, który biorę - obniża on poziom prolaktyny. A co mi tam chociaż trochę się połudzę, że może akurat. Tak mi w danym momencie lepiej.

Słodziutka, trzymam kciuki za męża.

Selena, piękne fotki, oglądałam na n-k.

Dlaczegotak, buziaki dla dzidzi.

Szafirek pierwszy dzień jest najgorszy potem już będzie lepiej. Hmm, pamiętam jak ja zaczęłam chodzić do przedszkola, pierwszy dzień był ok. A potem to kiedyś tak się mamy kurczowo trzymałam i ryczałam, że sweter jej rozciągnęłam. Tak sobie teraz uświadomiłam, że przecież to bardzo trudny dzień nie tylko dla dziecka, ale też dla rodziców, czasami nawet rodzice go gorzej przeżywają. Ale będzie dobrze!!! Przedszkole bardzo rozwija dzieci i uczy samodzielności w grupie.

A moja siostra dzisiaj poszła do szkoły. Kurcze jeszcze niedawno taka malutka była i pamiętam jak zaczęła mówić pierwsze słowa, a teraz już taka duża panna, heheh.

Gorąco Was wszystkie pozdrawiam!!! Buziaki. Dobranoc pchły na noc, karaluchy pod poduchy!!!

28dni

Selenka,Słodziutka.....duzo zdrowia dla waszych drugich połówek.
Słodziutka....no moje cykle zawsze jakieś pokrecone były 1po 28dniach,2-po 25,3-po 23 i 4 tez po 23dniach ale przed :-( też takie były,niedługo mam wizyte u ginka to pogadam co z tym zrobić bo juz mnie ta rozbieżnośc wpienia.......
Zmykam do łózeczka,zyczę Wam Wszystkim spokojnych snów a Staraczkom owocnej "pracy"....buziaki

:-):-):-):-):-)WITAM............

Wcozraj odebrałam małego,,było wszystko ok,Pani mówiła,że nie płakał,zjadł wszystko,i szalał, że musiała go uspokajać,heheh:-)a mi kamień z serca,,,,przyszedł uśmiechnięty,mówił,ze było fajnie,,że jutro idzie znowu,,,,,,

Dzisiaj od 7 już w przedszkolu,poszedł zadowolony,,,,,,,
sam wszedł na sale.....................uśmiechnięty.mam nadzieję,że dzisiaj też będzie ok,,,,,,,:-):-):-)

SŁODZIUTKA............trzymam kciuki za Twojego męża,,,,,,,,,,przykro mi,że was czepiaja sie takie paskuctwa,,,,a kysz,,,,,,,,,,,,,,,odganiam,trzymajcie sie .pozdrów WIESIA....................:-):-):-)

a ja dzis byłam na usg... wszystko w normie, sluzówka w jamie macicy jednorodna czyli się zregenerowała po zabiegu i jest jej tyle co trzeba a za 1-2 dni jajeczkowanie bo mam sliczny dominujący pecherzyk 21 mm :-)))) i podobno dlatego mogłam mieć ten lekko krwawy sluz .... lekarz był bardzo miły, opowiadał mi co widzi i na koniec powiedział do zobaczenia za 4 mies tym razem z jajeczkiem i dzidziusiemw środku...
morfologie mam idealną, na reszte wyników poczekam jeszcze 2 tyg....

moja mała ma dzi s 38 stopni i katar, ale mędzi i znowu nie chce jeść....a to pech a tu w czwartek do pracy....

a co do rózyczki to jeśli nie mam przeciwciał na te chorobę to po zaszzcepieniu przez 2 mies nie może dojsć do zapłodnienia....czyli musiałabym poczekac na staranka aż do grudnia :-((((... obym jednak była szczepiona....

Pixelko,fajnie że gin,,tak ci powiedział,,hehe to teraz stosuj sie do jego zaleceń i za 4m chcemy widzieć piękny suwaczek hehehe:-):-)

reklama
No mój dzielny przedszkolak wrócił do domu,powiedział,że było fajnie,,,,,,,,,,,,że jadł śniadanko, obiadek i zupke heheh( ziemniaczki i miesko,),,,pani krzyczała bo był troszke niegrzeczny ale schował sie za domek.........to psotnik:-):-):-) Mówił ,że było super i jutro będzie spał,,hehe,,,ale ja go zostawie na spanie dopiero ow piatek.........:-):-):-),,,,najważniejsze,że jutro tez idzie,,,,,,,hehehehale jestem z niego dummna,,,,,Mówił jeszcze,że jego kolega pakał bo chciał do mamy,mam nadzieje ze tez szybko sie przyzwyczai............:-):-)

JESTEM DUMNA ZMOJEGO DZIELNEGO CHŁOPCZYKA!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Do góry