Hej dziewczynki ja na chwilkę.
Zdezerterowaliśmy z mężem troszkę ze szpitala (mam niedaleko) dzisiaj ma już nie mieć badań, pytałam się orydnatora czy nie możemy sobie iść na ławki przed szpitalem... On wyraził zgodę ;-) więc myk do autka i mąż właśnie się goli... myje i będzie cud miód i orzeszki. W nocy miał jeszcze bóle.. dzisiaj o 5 też. Miał dzisiaj urograf badanie czy to przypadkiem nie kolka nerkowa i czy nie kamyk... oczywiście kamyka nie widać.. przeewód moczowy pogrubiony ale ONI dalej nie wiedzą co mu jest.. upierają się że kamień jest tak nisko że zdjecie nie wykazało ii że mąż.. do jutra może "urodzić"...
jeśli wogóle to jest TRAFNA DIAGNOZA
a jak nie to ON jutro ma określić czy będzie miał jutro czy pojutrze zabieg endoskopi (chyba tak się pisze) usuwania kamyka z porzewodu pod znieczuleniem...
ehhhh a cały czas jeszcze nie wykluczają kręgosłupa
ale skąd by przy kręgosłupie były te bóle napadowe??????
Jak dla mnie to zwylki domokrążcy jak.. zwykle nic nie wiedzą
Pożyjemy zobaczymy... jak się wurzę i męża nie będzie bardzo boleć to wypiszę Go na własne żadanie i zrobimy wszystkie badania raz jeszcze prywatnie..
Tyle o moich przeżyciach!!
pixela - super że w badaniu usg wszystko wyszło OK!!! Pogratulować. I spokojnie.. zlecą tak szybko te dwa miechy i zanim się obejrzysz będziesz już w trakcie starań.
A jak Twoja córunia się czuje? Co jej jest?
Kasiu dziękuje za życzenia dla męża i dla mnie.. jak pech to pech.. podobno jest siedem lat tłustych i siedem lat chudych ...
tylko jak pomyślę że to dopiero drugi rok tych chudych to..
przerażenie mnie ogrania co będzie potem.
Ale staram się cieszyć z każdej drobnostki.. jak np z tej że jestem choć na chwilkę w domku i mąż jest przy mnie i GO NIE BOLI..
Masz Kasiu bardzo dzielnego i jak widać psotnego MAŁEGO,DUŻEGO MĘŻCZYZNĘ ;-)
Aguś AJ a takie niereguralne cykle nie są jakimś oznakiem? Bo ja już naprawę nie wierzę lekarzom.. wycztyałaś coś w necie? CO może być przyczyną takich krótkich i nieregulanych cykli? Bo wierz mi u mnie jak się okazało wszystko ma swoją przyczynę. .. tylko dla jednych lekarzy domokrążców jest to NORMALNE a dla specjalisty jest oznaką jakieś choroby czy zaburzenia. Nie chcę Cię straszyć.. ale jednak dobrze że robisz badania. Lepiej żyć w pełnej świadomości niż w niewiedzy.. tak jak ja żyłam przez tyle lat.
Wiesiu również dziękuje za życzenia.
also więc ciiiii tym razem MUSI się udać!! Trzymam wszystkie kciuki zaciśnięte.. niech się uda... i niech dzidzia do Was zawita. Tego Wam życzę!