reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wika zasmarkana, goraczka 38 czyli nie tak strasznie wysoka ale wyje od rana juz mi głowa pęka... wezwałam mame na pomoc bo nie daje rady jej cały dzień nosić w końcu to juz 11 kg...nie chce jesć a jak zje to zaraz z powodu nadmiaru sluzu z noska, który połyka ulewa i tak w kółko ....najgorsze, ze nie chce pic :-(, syrop na ból głowy zwymiotowała, 4 czopki starałam sie jej dać ale po 2 min ciach i kupka.... no nie wiem jak jej pomóc :-(...trzeba przeczekac i tyle...

słodziutka współczuje męża w szpitalu....ech nienawidzę szpitali i lekarzy....same złe wspomnienia

reklama
czesc dziewczynki
i tak oto rozprysneły sie moje marzenia o fasolce w tym miesiacu:-( wstaje rano a tam @ i tescik wrocił do szafki:-( niby nie nastawiałam sie na to ze odrazu sie uda ale jednak troszke mi przykro:-(

mała :-( bardzo mi przykro, że ta wstretna @ przyszła do ciebie .... a kysz ty wredoto uciekaj od małej w następnym miesiacu...za 2 tygodnie znowu czekaja was staranka o maleństwo... a mnie w najlepszym wypadku dopiero za miesiąc...hlip hlip jak sie uprę bo lekarze kazali odczekać 3-4@....
nawet za bardzo potrenować strach bo akurat owulkę będę miała a tu zafasolkować doktorka zabroniła....i taki sliczny pecherzyk gotowy na dzidziusia czeka....ech oby w następnym miesiącu równie ładny urósł...a tu jak na złość cykl bezowulacyjny sie trafi.... ja niestety też nastawiam sie, ze od razu się uda, ale same II to przecież jeszcze nawet nie sukces to dopiero jak start super długiego maratnu, który możemy niekoniecznie ukończyc :-(

witam:)
Kolejny dzień przedszkolnych potyczek:) dziś było dobrze dziecko szczęśliwe a ja dumna mamusia :)

Edytko mam nadzieję że z wiesiem będzie dobrze :)
pozdrawiam wszystkie dziewczynki :)

czesc Dziewczynki!!!
Dawno mnie nie było.... to wszystko przez nową pracę jakos brak mi czasu....Wstaje wcześnie, a jak wrócę do domu to nie mam siły na nic:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale podczytuje Was w miare regularnie:-):tak::-):tak:. Weekendy tez zajete bo chodzimy na wesela. Byliśmy w ostatnią sobotę i w nastepną tez jedziemy...To juz czwarte wesele w przeciagu niecałych dwóch miesięcy.....
My w tym cyklu odpuscilismy sobie staranka, jakos tak wyszlo, ze nie bylo sil, czasu i nastroju:-:)-:)-:)-(.
Edytko pozdrów Wiesia, mam nadzieje, ze jutro bedzie juz w domku, gdzie szybko dojdzie do siebie.
Agus Irl piekne kafelki, ladnie wyszła kuchnia:tak::tak::tak:
Mała, przykro mi, ze nie wyszlo, ale wierze, ze test w nastepnym cyklu pokaze dwie grube krechy.
Pixelko duzo zdrówka dla Bąbelka zyczę.
Uciekam do kuchni, bo mi kukurydza z garnka wyskoczy...
Acha zapomniałam napisac, ze dziś mam samotny wieczór wiec mam nadzieje, ze przybedziecie hucznie na BB

ja właśnie uspiłam swojego zasmarkańca, babcia pomogła i przynajmniej paracetamol został w brzuszku a nie ulany.....no ale temperaturka juz 38,8 była qwięc trzeba było coś dać małej.... ale się nas te choroby trzymają...co ząb to choróbsko...teraz idzie górna 4 i 3....

a tak w ciągu ostatnich dwoch miesięcy wika była chora 3 razy!!!, ja poroniłam a potem miałam angine ropną....pech pech pech....wychorujemy się chyba za 10 lat...az strach pomysleć jak to ze żłobkiem będzie

allaa no co ty na staranka nie masz czasu, przeciez to czysta przyjemność, mój m by sie mógł codziennie starać heheh a znamy sie juz tyle lat, ze pomyslałby kto...że jeszcze mu sie nie znudziło....

Pixelko czas by sie znalazl ale co zrobic jak nastroju nie bylo:-:)-:)-(....Pokłóciłam sie jeszcze z M pierwszy raz od slubu, wiec na sile nie probowalismy, chociaz moze i byla szansa bo pierwszy raz po poronieniu czułam owulke, jajniki mnie bolaly tak ze chocho i sluz był.....Nastepnym razem nie daruje i nie odpuszcze:no::no::no::no:
Wysoką temp ma juz Twoja córcia, mam nadzieje, ze lekarstwa pomoga i wszystkie choróbska pójda sobie od Was daleko w las

reklama
Witajcie dziewczynki!!!

Ale ostatnio jest tutaj spokojnie, normalnie nienormalne!!!!:-D

Ja dzsiaj jeszcze się kuruję, biorę grzecznie leki i prawie cały czas leżę w łóżku.

Dziewczynki, cieszę się, ze macie takie grzeczne dzieciaczki i ze tak chętnie chodzą do szkoły:tak:

Pixelko, a może Ty z malutką podejdź do lekarza, 38,8 to jednak nie jest niska temperaturka..

Edytko, jak tam Wiesiu?? mam nadzieję, ze nadal nic go nie boli:tak:

Do góry