dziewczynki ja sie pytałam czy może wiecie ile sie można starac po szczepionce na różyczkę, jeśli mi wyjdzie, ze nie mam przeciwciał w dzisiejszym badaniu to ginka kazała mi się doszczepić by potem w ciąży nie obawiac się choroby... z tego co pamietam nie byłam szczepiona i rózyczki nie miałam :-(
reklama
karola a kiedy i jak mierzysz temperaturkę? najlepiej zaraz po obudzeniu w łóżeczku no wiesz w którym miejscu :-)....
jak nie ma skoku tempki to owulacji raczej tez nie... może bedziesz miała dłuższy cykl.... a co pokazują ci testy owu? robilaś? Ja przy cyklu 28 dni ma owu dopiero 16dc... a czasem chyba później i cykl mi wychodzi wtedy 30-31 dni
jak nie ma skoku tempki to owulacji raczej tez nie... może bedziesz miała dłuższy cykl.... a co pokazują ci testy owu? robilaś? Ja przy cyklu 28 dni ma owu dopiero 16dc... a czasem chyba później i cykl mi wychodzi wtedy 30-31 dni
Alicja1985 dziękuję, jest mądra, i fajna, ale dlaczego tak szybko wyrosła???
pixella77 Ja byłam szczepiona jako dziecko, Ty nie? I chorowałam. Z tego co wiem po każdym szczepieniu każą odczekać 3 miesiące. Chciałam się zaszczepić przeciw WZW ale zrezygnowałam, czas dla Mnie jest ważny.
pixella77 Ja byłam szczepiona jako dziecko, Ty nie? I chorowałam. Z tego co wiem po każdym szczepieniu każą odczekać 3 miesiące. Chciałam się zaszczepić przeciw WZW ale zrezygnowałam, czas dla Mnie jest ważny.
tak, na szczeście nie musiałam za bardzo się upierać i dostałam skierowania na badania na podstawowe rzeczy ... martwi mnie tylko to, że lekarka mówiła, że mam jakby cos powiekszonego i pytała sie czy nie krwawię i nie plamię...hmm jutro rano usg, ale zbieg okoliczności, ze tak szybko wizytę mi się udało załatwić...
a dodatkowo jesli zdecyduje sie na szczepionke to bede musiała swoje dodatkowo odczekać, a przeciez każda z nas jak najszybciej chce rozpoczać staranka :-(
a dodatkowo jesli zdecyduje sie na szczepionke to bede musiała swoje dodatkowo odczekać, a przeciez każda z nas jak najszybciej chce rozpoczać staranka :-(
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
witam
pierwszy dzień za mną ale było trudno, napoczatku ok poszedł odważnym krokiem ale pożniej było gorzej i skończyło się na podwójnym płaczu on wołał mnie ja ja ryczałam przed budynkiem
pierwszy dzień za mną ale było trudno, napoczatku ok poszedł odważnym krokiem ale pożniej było gorzej i skończyło się na podwójnym płaczu on wołał mnie ja ja ryczałam przed budynkiem
reklama