reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczynki ja sie pytałam czy może wiecie ile sie można starac po szczepionce na różyczkę, jeśli mi wyjdzie, ze nie mam przeciwciał w dzisiejszym badaniu to ginka kazała mi się doszczepić by potem w ciąży nie obawiac się choroby... z tego co pamietam nie byłam szczepiona i rózyczki nie miałam :-(

reklama
karola a kiedy i jak mierzysz temperaturkę? najlepiej zaraz po obudzeniu w łóżeczku no wiesz w którym miejscu :-)....

jak nie ma skoku tempki to owulacji raczej tez nie... może bedziesz miała dłuższy cykl.... a co pokazują ci testy owu? robilaś? Ja przy cyklu 28 dni ma owu dopiero 16dc... a czasem chyba później i cykl mi wychodzi wtedy 30-31 dni

Alicja1985 dziękuję, jest mądra, i fajna, ale dlaczego tak szybko wyrosła???

pixella77 Ja byłam szczepiona jako dziecko, Ty nie? I chorowałam. Z tego co wiem po każdym szczepieniu każą odczekać 3 miesiące. Chciałam się zaszczepić przeciw WZW ale zrezygnowałam, czas dla Mnie jest ważny.

Pewnie wyjdzie. Ja chorowałam, tak jak i na Toxo i cytomegalię , wszystko przechodziłam. Zrobiłam tyle badań,że głowa pęka, ale są ok, tylko tarczyca..

tak, na szczeście nie musiałam za bardzo się upierać i dostałam skierowania na badania na podstawowe rzeczy ... martwi mnie tylko to, że lekarka mówiła, że mam jakby cos powiekszonego i pytała sie czy nie krwawię i nie plamię...hmm jutro rano usg, ale zbieg okoliczności, ze tak szybko wizytę mi się udało załatwić...

a dodatkowo jesli zdecyduje sie na szczepionke to bede musiała swoje dodatkowo odczekać, a przeciez każda z nas jak najszybciej chce rozpoczać staranka :-(

no ale ok. nie ma co panikowac przedwcześnie, choc panikara to ja powinnam mieć na drugie imię....pozyjemy zobaczymy, a nóż widelec wszystko wyjdzie mi ok. i kamień mi spadnie z serca...

witam:)
pierwszy dzień za mną ale było trudno, napoczatku ok poszedł odważnym krokiem ale pożniej było gorzej i skończyło się na podwójnym płaczu on wołał mnie ja ja ryczałam przed budynkiem :(

reklama
Do góry