reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

8 tc ciaza obumarla, teraz leci 9 tydzien. Od soboty czekam na poronienie puki co nic sie nie dzieje. Juz jestem tez w wieku którym ciezko zajsc naturalnie, po 30stce to juz lekarze proponuja tylko in vitro. Mimo ze wszystkie hormony i wyniki sa idealne. Ciezki tydz przed mna. Dobrze Was tu miec :)
Hej kochana to tak podobnie jak ja mialam.
Zarodek byl na 7 tygodniu a ja okolo 10 tyg.serce stanelo.czekalam tydzien bo bardzo chcialam naturalnie i balam sie zabiegu.w dzien zabiegu o ironio pojawil sie sluz z krwia tylko raz i tylko rano,powiedzialam o tym pielegniarce i ona mowi ze moge czekac dalej jak sie ruszylo ale to moze potrwac dlugo,a tak to dzis juz bylby zabieg.wybralam zabieg,czekalam 4 h na niego i wiecej sluzu z krwia juz nie bylo.teraz bym wybrala zabieg szybciej

reklama
Ja w czw mam sie zgłosić w szpitalu jak do tego dnia nic sie nie zacznie. Tez pewnie zabieg bo później święta jak coś bedzie mocniej to kiepski czas na szpital w święta.

reklama
Dziewczyny czy po poronieniu czułyscie coś w piersiach? Od wczoraj dziwnie mnie kłuje w jednej piersi. Wczoraj co jakiś czas zakłuło albo tak, jakby zapieklo i jak naciskałam, to bolało, chwilę pomasowałam i przechodziło i tak co jakiś czas. Dziś tak jakby nie kłuje, ale co jakiś czas jak nacisnę w tym miejscu, to boli, rozmasuję i przechodzi. Dodam, że w sobotę wyrwałam sobie parę włosków z piersi, ale nigdy nie miałam po tym problemów. Na skórze też nie ma żadnego zaczerwienienia ani nic. W środku też nic nie czuję, żeby był jakiś guzek czy coś. Myślicie, że może piersi wracają do siebie i tak się dzieje?

Do góry