reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Takaja123 myślę że to jeszcze nie najmocniejsza krecha [emoji4] Ale działać zawsze warto [emoji3590] Regularnie co 2 dni działa podobno najlepiej [emoji4] U mnie sprawdza się widać złoty strzał [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
@Charlotte21 dziękuję za podpowiedź :) my teraz co drugi i właśnie dziś jest ten dzień :D ja testy robię codziennie i staram się o tej samej porze :)

@roki_1991 dziękuję :) a te badania, które robisz to z zalecenia lekarza czy na własną rękę? Przepraszam, że tak dopytuje ale chcialabym wiedzieć na co zwracać uwagę jak już uda się zajsć :)

Robię na własną rękę. Na każdą wizytę mam morfologie, aptt i ddimery a co druga wizytę robię mocz :) moja gin widząc te badania to w zasadzie niewiele każe mi robić ;)

Ja łapie fluidki Ale muszę je przetrzymać do kwietnia bo ten cykl niestety musialam odpuścić [emoji17][emoji6]
Dlaczego w tym cyklu musiałaś odpuścić? Czyli nie będziemy razem testować ? Bo z tego co pamietam jesteśmy w podobnym dniu cyklu
;)
@Jivka Jeszcze raz gratulacje! ❤️ Piekna beta:) rośnijcie zdrowo ❤️

Dziewczyny jak myślicie czy ten z prawej jest pozytywny?

@Jivka łapie te fluidki [emoji3590]
To moje. Ten z 21 wzięłam za pozytywny bo następne już bledsze wychodzą...
IMG_20190323_234828.jpeg

@Takaja123 @ powinnam dostać 1 kwietnia, wiec mam zamiar wtedy testować...;) chyba ze wcześniej zacznie mi się rozkręcać, to nie będę.. W koszyku na allegro mam już paski owu i testy wiec jak @ przyjdzie to zamówię:p tylko ze ja szukałam tych różowych co polecalyscie..

reklama
Do góry