reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Takaja123 myślę że to jeszcze nie najmocniejsza krecha [emoji4] Ale działać zawsze warto [emoji3590] Regularnie co 2 dni działa podobno najlepiej [emoji4] U mnie sprawdza się widać złoty strzał [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
@Charlotte21 dziękuję za podpowiedź :) my teraz co drugi i właśnie dziś jest ten dzień :D ja testy robię codziennie i staram się o tej samej porze :)

@roki_1991 dziękuję :) a te badania, które robisz to z zalecenia lekarza czy na własną rękę? Przepraszam, że tak dopytuje ale chcialabym wiedzieć na co zwracać uwagę jak już uda się zajsć :)

Robię na własną rękę. Na każdą wizytę mam morfologie, aptt i ddimery a co druga wizytę robię mocz :) moja gin widząc te badania to w zasadzie niewiele każe mi robić ;)

Ja łapie fluidki Ale muszę je przetrzymać do kwietnia bo ten cykl niestety musialam odpuścić [emoji17][emoji6]
Dlaczego w tym cyklu musiałaś odpuścić? Czyli nie będziemy razem testować ? Bo z tego co pamietam jesteśmy w podobnym dniu cyklu
;)
@Jivka Jeszcze raz gratulacje! ❤️ Piekna beta:) rośnijcie zdrowo ❤️

Dziewczyny jak myślicie czy ten z prawej jest pozytywny?

@Jivka łapie te fluidki [emoji3590]
To moje. Ten z 21 wzięłam za pozytywny bo następne już bledsze wychodzą...
IMG_20190323_234828.jpeg

@Takaja123 @ powinnam dostać 1 kwietnia, wiec mam zamiar wtedy testować...;) chyba ze wcześniej zacznie mi się rozkręcać, to nie będę.. W koszyku na allegro mam już paski owu i testy wiec jak @ przyjdzie to zamówię:p tylko ze ja szukałam tych różowych co polecalyscie..

reklama
Do góry