Takaja123
Fanka BB :)
@Paula919191 ja to też się bałam mimo, że wtedy lekarz pozwolił, a nawet chęci nie miałam szczerze mówiąc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wam szczerze powiem ze sprobiwalismy raz z mezem bo myslalam ze moze cos to ruszy to poronienie zatrzymane,cos tam sie rozruszy,ale nic sie nie wydarzylo,zadnych plamien po sexie nic a nic.szyjke mialam mocna zamknieta wiec jesli jest bez plamien to mysle ze jest ok.chociaz na poczatku ciazy tez sie balam bardzo i sie wstrzymywalismy.@Lu_cy @Takaja123 dzieki za odpowiedź, kurcze też się boję trochę więc chyba nie będę ryzykować ...
@roki_1991 mi lekarz mówił, że progesteron działa "kojąco" na macice na początku ciąży i wtedy magnez jest niepotrzebny. Ale może zależy jakie organizm ma zapotrzebowanie.
Ja się nie odwazylam. Mąż na szczęście doskonale sobie zdaje sprawę z mojego strachu i na szczęście rozumie moja decyzję@Lu_cy @Takaja123 dzieki za odpowiedź, kurcze też się boję trochę więc chyba nie będę ryzykować ...
@roki_1991 tak mi właśnie lekarz tłumaczył, a magnez w wyższej ciąży na twardnienie brzucha zaleca się. A jsk tam u Ciebie samopoczucie? już coraz bliżej do spotkania z Wiktoria wyprawka gotowa?