1
183785
Gość
Zrób rano.Zdjęcia są testu ciazowego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrób rano.Zdjęcia są testu ciazowego
A masz jeszcze jeden test w domu?Zdjęcia są testu ciazowego
Też mi się wydaje że pozytywny widzę cień drugiej kreskiRaczej chyba nie. Test owulacyjny okazał dwie ładne ciemne kreski i prawy jajnik daje się odczuć. Dołączam wam trzy zdjęcia. Tego testu
Zobacz załącznik 938240Zobacz załącznik 938241Zobacz załącznik 938243
Właśnie nie mam. Tak więc dopiero w czwartek zrobię. Wtedy się okażeA masz jeszcze jeden test w domu?
No to będziemy czekać do czwartkuWłaśnie nie mam. Tak więc dopiero w czwartek zrobię. Wtedy się okaże
@marlena222x swiatelko dla twojej coreczki (*) . Bardzo mi przykro z powodi Twojej straty. Ja swojego synka stracilam w 23tc , najprawdopodbmiej byl zdrowy, ale nie przezyl bo bylo zbyt wczesniej. Ciezkie jest zycie po stracie. Daj sobie czas. Przezyj zalobe tak jak potrzebujesz. A jak bedziesz potrzebowala pogadac to pisz.Witam!
Ja straciłam córeczkę po porodzie przedwczesnym w 32 tc,gdy nagle odeszły wody płodowe. Okazało się po porodzie że nasz aniołek miał ciężką wadę serca.po 8 dniach wystąpiły komplikacje i już lekarze nie wiedzieli jak pomóc naszej córeczce . W ciąży też miałam skracająca się szyjka,twardy brzuch,skurcze i na lekach udało się dojść do właśnie 32 tc.dobry czas,ale gdyby nie było wady serca.minął miesiąc od tamtego czasu, prubójemy z mężem jakoś żyć dalej,chociaż pierwsze dwa tygodnie przepłakałam, trzymam się chyba tylko dla swojego męża,gdyby nie on to nie wiem co by było, wspieramy się razem.niedawno znalazłam to forum i pod czytuję od tyg.,bardzo mi to pomoga.chyba dlatego że znalazłam tu osoby które przeżyły to co ja. Dzięki temu że tutaj jestem jest mi lżej. Pomaga mi tak jakby to była terapia.
Ja tez widze cień powtorz jutroRaczej chyba nie. Test owulacyjny okazał dwie ładne ciemne kreski i prawy jajnik daje się odczuć. Dołączam wam trzy zdjęcia. Tego testu
Zobacz załącznik 938240Zobacz załącznik 938241Zobacz załącznik 938243