reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Dagmarka1991 @Malaga00 ciężko jest słuchać tego wszystkiego ludzie nie mają za grosz wyczucia i robią sobie z czyjegoś nieszczęścia sensacje. Tragedia. Ja na szczęście miwlwm lżej bo po stanie nie było tematu nikt o nic nie pytał ani nie komentował. Wsparcia dostałam bardzo dużo.

Dziewczyny chyba pokusze się na testowanie dziś czuję się fatalnie odkąd wstałam jest mi niedobrze. Może tylko słabszy dzień więc poczekam bo na objawy zdecydowanie za wcześnie.
Ja dzisiaj też sprawdzałam, bo też coś nie bardzo się czułam, dużo spałam. Do 16 stycznia biorę luteinę, więc małą nadzieję miałam jeszcze, ale negatywny.

reklama
@Takaja123 @Dzoana88 trzymam za Was kciuki @gigi_ też do nas dołączysz, bądź dobrej myśli [emoji8]

@Malaga00 rozumiem co czujesz... Dla mnie też straszne były święta kilka osób na fb pochwaliło się ciążą a ja przepłakałam większość świąt bo każdy z taką litością na mnie patrzył.

@Dagmarka1991 współczuję takiej koleżanki z pracy. U mnie wszyscy wiedzieli bo już byłam od 11tc na zwolnieniu... Ale przywitali mnie cudownie i nikt nic nie mówi. Częściej w rodzinie się zapominają i coś palną.

@Dagmarka1991 u mnie dopiero 22dc więc się nie nakrecam możliwe, że słaby dzień mam albo zbliża mi się @. Owulacje chyba miałam w 8dc
@Dagmarka1991 a w którym dniu cyklu jesteś? Kiedy spodziewasz się @?
43 dzień cyklu (biorę luteinę na wywołanie @). Kiedyś takiego czegoś nie było. Kiedyś też długo nie miałam okresu (ok. 3 miesiące) i wzięłam duphaston przez tydzień, przyszła @ i później pięknie przychodziły, żadnych innych leków nie brałam. Ta moja lekarka mi arsenał zapisała i jest jeszcze gorzej.

Ja ciężko do tej pory mam z jedną babcia. Za każdym razem jak u niej jestem to słyszę "szkoda ze tamto dziecko poszło". Dlatego o drugiej ciąży nie wiedziała a o tej dowiedziała się dopiero końcem 5 miesiąca. A i tak jej nie odwiedzam bo nie chce znowu słuchać....

Jakoś chyba smutno się zrobiło. .
Ja teraz przyjęłam postawę ze wszystkim wkoło mowie co mnie dotknęło. Wscibskim bardzo szybko zamyka to usta, potrzebującym pomaga a poczciwi szanują. Także i to jest dobre, że czasem można komuś pomóc nawet najmniej- jednak to tego musiałam dluuuugo dojrzeć i nie zawsze się tak da ♡

@nafoczka teraz właśnie mam tak samo. Ale też dużo czasu mi zajęło zanim nauczyłam się o tym mówić otwarcie. I wiadomo że przychodzą chwile łez, wspomnień i tęsknoty, ale tak jak mówisz zamyka usta tym co mówią źle.

reklama
@Jivka mam taka nadzieję. Nie nastawiam się bo znowu będę rozczarowana tak więc czekam na planowaną @ jeśli nie przyjdzie to wtedy będę się martwiła.

Do góry