reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ech ale ma ta twoja kolezanka alus....problem w tym ze to sie nie zmieni ...ja bynajmniej tak mysle....bedzie gorzej...pewnie bywalo juz wczesniej zanim slub wzieli>?

tak zwlaszcza ze ja to wszystko widzialam
3 dni przed slubem pocial sobie noge i trzeba bylo jechac na pogotowie zszywac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dzieki temu mamy dziure w tym pokoju co sie przerpowadzilismy w drzwiach od lazienki na wylot
zaklejona byle jak :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Może "bidulka"przemysli co będzie lepsze dla niej i jej dziecka........
Moi rodzice to domatorzy nie lubia dzikich wypadów...kiedys z bratem zrobilismy "zrzute"i opłaciliśmy romantyczką kolację w restauracji.......ale teraz nie wiem......

alus moze ta twoja kolezanka powinna zglosic sie do specjalistycznego osrodka dla samotnych matek, tam by jej pomogli i zalatwili wszystko co trzeba...jesli znow wroci do niego...to jej zycie bedzie tak juz wygladac....

Niestety przykre jest to, że część kobiet jest masochistkami. Zastanawiałam się nad tym gdy mąż mojej koleżanki po raz kolejny "przysięgał", że już nie będzie pił...
A ona mu wybaczała za każdym razem bo... dziecko...

Chyba nigdy nie zrozumiem takiego podejścia...

To dla dziecka jest dobre jak co chwila są awantury? Jak dochodzi do rękoczynów?

reklama
mam jeszcze jedna kolezanke kotra naszczescie odeszla od meza ktory dzien po porodzie kazal jej oddac polowe kasy za prod rodzinny a teraz robi jej tyle problemow ze masakar przychodzi do nas do pracy i gada na nia i na jej rodzine do obcych mu ludzi
:wściekła/y:

Do góry