roki_1991
Fanka BB :)
@Ela93 no tak tez stwierdziłam ze najpierw muszę szybko zrobić te co do 6 tygodnia, a później właśnie te generyczne bo mogę zrobić je za miesiąc czy dwa...
@roki_1991 ja w czerwcu jak badałam tarczyce to miałam coś w okolicy 2.6 i z taka chyba zaszłam w ciąże...jak sprawdzałam z badaniami w poprzednich latach to cały czas mi się utrzymywała 2.5-2.8 a jak już byłam w ciąży wyniki z listopada pokazują 2.2 także ja już chyba tak mam ze to u mnie jest norma
@Oczekujaca123 ja nie zabierałam dzidziusia do domu po zabiegu, bo razem z mężem tak postanowiliśmy żeby jak najszybciej zacząć żyć od nowa i w miarę możliwości zapomnieć, nie chciałam pochówku, żadnych świadczeń i macierzyńskiego teraz jak już wszyscy w pracy wiedza, trochę liczą na to, ze wrócę jak najszybciej. Myśle ze wezmę jeszcze tydzień lub dwa l4 w styczniu i będę w stanie wrócić, także z czasem mogę mieć trochę gorzej. Ale dla chcącego nic trudnego... zobaczymy a jestem z okolic Tychów.
@0202oliwcia fajnie czyta się historie z tak szczęśliwym zakończeniem gratuluje i życzę wszystkiego dobrego
@kb.karola90 Powodzenia! A dlaczego trafiłaś na odział jeśli mogę zapytać bo gdzieś mi umknęło
Mi na obniżenie tsh fajnie podziałał jod. Zaczęłam brać po pozytywnym teście, bo mi lekarz przepisał. I jak zawsze było 1.85 tak po braniu tego jodu 1.5 teraz robiłam, to zobaczę jaki będzie wynik