reklama
roki_1991
Fanka BB :)
@kb.karola90 no pewnie ze pójdziecie na ciacho, bo wszystko jest git przede wszystkim czujesz malucha, a to jest dużo. Wiesz ze żyje. Ja niestety nie czuje jeszcze nic konkretnego i to mnie stresuje. Wizyta dopiero w czwartek
@Ela93 ja jakoś po 2tyg miałam wyniki na mailu. Pocztą przyszły później, ale u mnie zadupie i poczta to dramat....
@Ela93 ja jakoś po 2tyg miałam wyniki na mailu. Pocztą przyszły później, ale u mnie zadupie i poczta to dramat....
@roki_1991 u mnie dzisiaj mija 2 tygodnie ale może nie liczyć 26 poniedziałku bo było pobranie więc możliwe że wtorek na email dostanę
Takaja123
@kb.karola90 będzie wszystko dobrze zobaczysz trzyma m kciuki :* ja też byłam bardzo nerwowa wiec to chyba normalne, a ze spaniem też bywało różnie
Dzoana88
Ja nie robiłam w labie to 14 dni roboczych Ale dostalam ze dwa dni szybciej@roki_1991 u mnie dzisiaj mija 2 tygodnie ale może nie liczyć 26 poniedziałku bo było pobranie więc możliwe że wtorek na email dostanę
roki_1991
@Ela93 też nie wiadomo jak oni to szybko wysyłają do labu, więc musisz się uzbroić w cierpliwość
@kb.karola90 kochana czekamy tu na wieści
@kb.karola90 kochana czekamy tu na wieści
@roki_1991 jeszcze masz czas, by poczuc dzieciaczka. Potem to dopiero stres bedzie zjadal [emoji4] a to za malo sie poruszy, a to za duzo [emoji1] to dopiero hardkore
@kb.karola90 no niestety urodzilam. Malenka walczy a my ja wspieramy
Nie mysl o najgorszym. Te mysli odsuwaj jak najdalej. Ma byc dobrze i koniec. Innejvopcji nawet przez chwile nie rozwazaj. Byle do 30tc, potem bedzie juz z gorki
@kb.karola90 no niestety urodzilam. Malenka walczy a my ja wspieramy
Nie mysl o najgorszym. Te mysli odsuwaj jak najdalej. Ma byc dobrze i koniec. Innejvopcji nawet przez chwile nie rozwazaj. Byle do 30tc, potem bedzie juz z gorki
roki_1991
@Destino wiem że na każdym etapie będzie ciężko, bo na każdym etapie jest coś co nas stresuje niestety. Ale mam nadzieję że właśnie małymi kroczkami jakoś się to uda. Teraz byle do wizyty 13.12 potem polowkowe 2.01 ( to będzie 23+6) potem "tylko" 6tyg i będzie 30tc. Wierzę że jakoś damy radę.
A twoja Helenka jest silna, cieszę się bardzo że oddycha już bez respiratora i wierzę że właśnie małymi kroczkami wyjdziecie na prostą :*
A twoja Helenka jest silna, cieszę się bardzo że oddycha już bez respiratora i wierzę że właśnie małymi kroczkami wyjdziecie na prostą :*
reklama