reklama
@Dzoana88 to super że pojawiła się @ u mnie jej jak narazie nie ma. Ale czekam do jutra jeśli nie przyjdzie to biore tabletki.
@Takaja123 @roki_1991 Też mam zamiar kupić jakieś witaminy ale czekam na wyniki trombofili.
Teraz jeszcze się zastanawiam bo miesiaczke wywołuje nie wystąpi u mnie normalnie. I jak będę po zastrzyku na pęcherzyki ciekawe czy okres wtedy przyjdzie sam czy będą potrzebne tabletki. Ale jeśli zostaną przebite i nie dojdzie do zapłodnienia to mniej więcej chyba w ciągu 2 tygodni okres powinien się pojawić?
@Takaja123 @roki_1991 Też mam zamiar kupić jakieś witaminy ale czekam na wyniki trombofili.
Teraz jeszcze się zastanawiam bo miesiaczke wywołuje nie wystąpi u mnie normalnie. I jak będę po zastrzyku na pęcherzyki ciekawe czy okres wtedy przyjdzie sam czy będą potrzebne tabletki. Ale jeśli zostaną przebite i nie dojdzie do zapłodnienia to mniej więcej chyba w ciągu 2 tygodni okres powinien się pojawić?
Takaja123
Fanka BB :)
@roki_1991 po raz kolejny nauczyłam się czegoś nowego dziękuję za odpowiedź bo ja już myślałam, że to wszystkie witaminy muszą być w tej formie.
@Dzoana88 @Ela93 dziewczynki to zaczynamy starania, teraz wieczory długie to więcej czasu na działania , oby tylko były owocne
@Dzoana88 @Ela93 dziewczynki to zaczynamy starania, teraz wieczory długie to więcej czasu na działania , oby tylko były owocne
roki_1991
@Takaja123 to trzymam kciuki za starania
@Takaja123 @Dzoana88 liczę że będę owocne.
Jeszcze będę miała do was pytania ale jak przyjdą mi wyniki.
Miałam was coś się zapytać ale wyleciało mi z głowy.
Jeszcze będę miała do was pytania ale jak przyjdą mi wyniki.
Miałam was coś się zapytać ale wyleciało mi z głowy.
Dzoana88
U mnie jakos sie nie zapowiadalo zeby @ miala przyjsc. Zero symptomow.. A jednak. Także trzymam kciuki !@Dzoana88 to super że pojawiła się @ u mnie jej jak narazie nie ma. Ale czekam do jutra jeśli nie przyjdzie to biore tabletki.
A tak ogólnie to ciagle jestem jakas taka "rozdwojona" z jednej strony biore wszystko na "zimno" żeby za bardzo nie zwariować.. A raczej próbuje bo wsumie ciagle jednen temat mi w głowie siedzi A przecież takie nadmierne myslenie też nas może zblokować
Takaja123
@Dzoana88 powiem Ci, że ja też jestem już nastawiona na ciąże i tak liczę że uda nam się teraz w pierwszym cyklu, bardzo mocno trzymam się tego, zawiode się jak nie wyjdzie. Ale wszystko siedzi w głowie także staram się troszkę wyluzowac przeraża mnie to że będę musiała brać ta heparyne te zastrzyki ale chce żeby ta ciąża była że szczęśliwym zakończeniem i nie dopuszcza myśli, że może być coś nie tak..
Nie dostałam dzisiaj @ więc zaczęłam brać duphaston jeśli będzie miała wystąpić @ to przyjdzie może w czasie brania tabletek. Wybieram się dzisiaj na shopping aby umilić sobie dzień przed powrotem do pracy.
A brała któraś z Was Ovarin tabletki?
A brała któraś z Was Ovarin tabletki?
Ostatnia edycja:
reklama
G
gosc19
Gość
Brałam. Dobry skład maJeszcze ja
Po usg wszystko w porządku więc czekam na drugą @ i zaczynamy starania
Lekarz zalecił mi brać Pregna Start od dzisiaj już właściwie.