reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jeśli to tak długo trwa to warto pójść to zobaczy co się dzieje :* u mnie trwało prawie 2 tyg ale z przerwami. Śmiało idź.

@Dagmarka1991 Kochana, a do Ciebie mam pytanie bo miałaś problem z okresem to był drugi okres po poronieniu czy późniejszy? Ja powinnam już mieć drugi i na razie mam obsuwe drugi dzień, może nie potrzebnie panikuje ale chciałam dopytać. Objawy okresowe mam brzuch po olewa mnie już kilka dni a tu cisza. Już cieszyła się że wraca wszystko do normy a tu cisza. Jak miałaś wstrzymany to objawy okresowe miałaś czy nie?

ja po poronieniu jeszcze nioe mialam. brzuch mnie juz od dawna pobolewa. czekam do czwartku- piatku i jak nie przyjdzie to zrobie test. jak bedzie nwegatyw to wezme duphaston .
aplikacja pokazuje ze w czwartek powinna byc @:o

reklama
@xszaracodziennosc dostałam luteine na wywołanie pierwszej @ ale przyszla sama. Teraz poczekam do środy jak nic się nie ruszy to wezmę. Ja raczej na ciąże teraz się nie nastawiam więc dlatego mnie martwi ten brak okresu...

Mam pytanie z serii głupich... Czy jeśli ciągle krwawię po poronieniu to mogę iść na kontrolę do lekarza? Miałam się zgłosić po 4tygodniach, wizytę mam w czwartek. Myślałam że już się kończy bo plamiłam tylko kilka dni a od wczoraj znowu krew :(
Ja byłam na kontroli. Miałam tak samo krwawienie. Tylko ja byłam tydzień po poronieniu, było plamienie jeszcze. Później byłam 4 tygodnie po i miałam ogólne badanie na fotelu ginekologicznym.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jeśli to tak długo trwa to warto pójść to zobaczy co się dzieje :* u mnie trwało prawie 2 tyg ale z przerwami. Śmiało idź.

@Dagmarka1991 Kochana, a do Ciebie mam pytanie bo miałaś problem z okresem to był drugi okres po poronieniu czy późniejszy? Ja powinnam już mieć drugi i na razie mam obsuwe drugi dzień, może nie potrzebnie panikuje ale chciałam dopytać. Objawy okresowe mam brzuch po olewa mnie już kilka dni a tu cisza. Już cieszyła się że wraca wszystko do normy a tu cisza. Jak miałaś wstrzymany to objawy okresowe miałaś czy nie?

Kochana, ja poronienie miałam w kwietniu. Jednakże borykałam się z zanikiem okresu.
Pierwszy okres w maju - bardzo ładny -----> widać było, że organizm jeszcze się oczyszcza, jakieś dziwne fragmenty
Drugi okres w czerwcu - bardzo ładny
Trzeci okres w lipcu - bardzo ładny,było usg, z tendencją do tworzenia się pęcherzyków, jednak wszystko się zahamowało.
I zakończył się okres.
Październik - okres wywołany lekami
Listopad - okres wywołany lekami, ale widać, że taki sztuczny ( bóle brzucha, nie chciał się rozkręcić i strasznie bolał mnie brzuch, po okładzie z termoforu rozkręcił się spokojnie, ból brzucha ustał). Narazie z Panią doktor nastawiamy organizm. Organizm mi sfiksował totalnie.

Do góry