reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Biedronka0506 życzę powodzenia za dwie kreseczki :)

@Oczekujaca123 jak tam samopoczucie? :)
Moglabym ciagle spac.... brzuch mniej boli alw znow jakoes uplawy mam ale wodnite (myslalam, ze sie posikalam dzis :p)
I od wczoraj cierpię na rwanie nog... mam wrazenie, ze wykreca mi w kazda strone... miala ktoras tak? Ani lezec ani chodzic... dramat jakis... :(
A poza tym to duzo spie... wstaje i juz mysle o tym, zeby isc spac :D

reklama
@Takaja123 @Oczekujaca123 @Lu_cy
mam część wyników bo mam wyniki online i przepraszam za screeny może mi pomóc z wynikami
Badanie 1.png
Badanie 2.png

ANA wyszło mi kontrola bo jest podwyższone co konkretnie sugeruje te badanie ?

Załączniki

• Badanie 1.png
    Badanie 1.png
    43,9 KB · Wyświetleń: 333
  • Badanie 2.png
    Badanie 2.png
    60,5 KB · Wyświetleń: 336
Zespół antyfosfolipidowy nie masz. Antykoagulant toczniowy negatywny te wyniki Oki. Reszty nie potrafię odczytać i ich nie robilam, ale z tego co przeczytałam dwa pierwsze są graniczne

Te PPJ ANA3 wyszły mi bardzo podwyższone i piszę że kontrola.
Powiedzcie mi jeszcze dziewczyny chodzi mi o te badania genetyczne.
Który pakiet lepszy będę robiła z testDNA. Tylko tak jest taki
Link do: Badanie po poronieniu, które zwiększy Twoje szanse na kolejna ciążę - sprawdź!
i
Link do: Badania po poronieniu - pakiet badań po poronieniu
takie znalazłam. Nie znam się jeszcze bardzo na tych wszystkich badaniach ale widziałam pakiet z trombofilią i genami. A o co chodzi z protrombiny ?

reklama
Do góry